Rydding på 5te gir!

Vel.. Alle kjenne seg igjen, klena i klesskåpet har gjort oppgjer. Dei vil ikkje være i klesskåpet. Dei vil ut i det fri. Om ikkje anna. Dei vil ned på golvet mitt. Uansett kor streng eg er med dei, havna dei på en eller anna merkelig måte der dei ikkje skal være. Eg vil kunne sjå golvet mitt. Eg vil ikkje sjå det og det plagget som ikkje lenger passa (Eg trur klesskåpet mitt er magiskt. For kver gong eg putta noke inni det, so krympa tingen! Lure på om eg burde ta meg noken runda i det skåpet.) Men hovedsaker er! Eg har verkeleg ikkje tid til og drive og rydde på materialistiske ting.
Men eg har faktisk gjort det. Det var på tide. Det følest egentlig ganske deilig! Iallefall med tanke på at no har eg system i noken av sysakene mine, og kan starte dagen med og trakke på golvet, framfor og trakke på sokken brukt i forveien.

Men all ryddinga gjer meg inspirasjon. Eg vil forandre på rommet mitt! Skape meir system. Men har eg muligheten til det kanskje? Nei. Det her skal visst berre vere midlertidig til vi har fått bygd drømmehuset ( Noke som eg ikkje trur skjer før eg har fyllt 20 år, og har for lengst flytta heima i frå til London)
Lure på om eg må ta med en tur på IKEA i helga.. Kun for og "sjå"! :)

rydderydde 2
signatur

2 ord

Maddiibloggen!

23.sep.2008 kl.08:33

Ja, helt enig i det du sier :) Mna kommer seg heldigvis over det stadiet hvor mange skal kjøpe merker fordi man ser merket. Nå liker jeg mye bedre merker fordi det er fint utenpå, må ikke friefe eller se at det er merket liksom. Være litt mer drikre og classy er mye finere :)HM er det beste da! Finner mye casual klær på slike billigkjeder som man ikke trenger bruke dyre dommer på! Yeah ikke sant:)

Maddiibloggen!

23.sep.2008 kl.09:02

Ja, det er kjedelig at merker får ødelagt sitt rykte, kanskje ikke akkurat pga fjortissene, men de som lager all den fake dritten og får alle de lett lurte fjortissene til å kjøpe det. Det er som oftest de som er kundene også :pHar sjekket ut, når visaet mitt kommer på 18 års dagen min i november blir det forever - forever21.com :D hehe!De sender til norge ja, det som er bra!Zara er ikke så bra i Norge syntes jeg :/ men finner mye gullskatter om man gidder lete.. I utlandet er de bedre. Classisk stil slår aldri feil!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten