Jobb, jobb, Ferie?

For dei som ikkje visste det jobba eg altso på Statoil, med longe arbeidstima og minimal lønn.. Hadde en berre hatt KAT'a! Uansett.. Eg føle meg snytt.. Sett vekk i frå at eg har ganske so variabel arbeids tid.. Eg kan ta meg fri når eg vil, men i motbetaling at dei kan sette meg opp når DEI vil.. Eg vil ikkje jobbe no.. Heldigvis hadde eg siste vakta mi no på søndagskvelden før haustferien.. Det skal bli deilig og komme seg vekk.. Sleppe og måtte endre drivstoff prisane 5 gonga for dagen, berre fordi USA ikkje klara og bestemme seg om olje skal være dyrt eller ei.. Eg e og glad eg skal sleppe og forsvare meg for kor dyrt det e med drivstoff i Norge.. Det e for søren ikkje MIN feil!

Eg e og lei av folk som ikkje tar i mot kvittering "Eg får ikkje noke i gjen på den uansett".. Det drite eg i! Eg vil berre sleppe og måtte fylle søppelbytta mi med unødvendig mykje papir.. Ikkje nok med det.. Eg e lei ALLE som kjem innom jobben.. "Kan eg få ta ut 300 kr?" Nei, desverre men eg har ikkje kontantar.. "Neiivell.. Makan til service!"
Eller dei kjempe snille folk som så galant tøffe kaffikoppen sin ut på golvet uten og sei i frå til meg, for so at eg finne en stor søyledam med kaffi flytande rundt om i butikken..
Kan ikkje folk forstå at so lenge eg yte service og gjer mitt beste, kan dei i det minste gje meg et smil?
Det e travelt nok og måtte stå 7,5 tima i strekk! Om en ikkje må høyre drit heile dagen og...

Haha.. Eg må le av meg sjøl.. Føle meg som DEN emo'ongen som drive og klaga over livet sitt.. Men makan til folk oppføre seg på butikka! Kø kultur veit dei iallefall ikkje ka e! Ditta gjelde ALLE aldersgruppe, kjønn, kultur og religion.. En klare søren meg ikkje og vente 2 ekstra sekund til at personen foran har komt seg vekk i frå kassa, før en skal slenge det en skal ha oppå disken, men deretter forlange at alle andre skal vente på at han/ho blir ferdig..
Og å grise, og rote! Det kan dei søren meg og! Eg blir so frustrert av å komme inn i vaskehallen når det ligge strødd rundt med svampa og plastikk og lignande! Det står ei søppelkasse 2 meter i frå deg! Jo ka gjer du.. Du slenge dne helde frå deg i et hjørne og lata som om du aldri har sett den der..

Det her blei tidenes mest suttrete innlegg frå mi si side, forhåpentligvis.. Eg måtte berre få ut litt av frustrasjonen min ovenfor ANDRE suttrete og klagete folk, som har som hobby og dra meg med ned i avløpet når dei har en dårlig dag.. Men eg må nok huske mottoet til Statoil... Kunden er konge! Ja meg i rompa!

Heldigvis er det søndag som sagt.. Og eg tar meg haustferie i måra! Då skal eg til Bergen med mi kjære Katarina! Men om tilværelsen der blir mindre stressande er uvisst.. Har ti tusen ting eg skulle ha gjort, og ikkje minst burde gjere.. Men vi ser ka eg prioritera.. Det blir nok besøk og sosialitet med et par verdifulle personlighete, framfor og skrive spanskstil om 17. Mai! Vi talast :)

statoilsellsdieselwithlowercarboncontentat

signatur

Ingen ord

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten