Ut på tur, aldri sur..

Det e so deilig og reise! Spesielt visst du har nokon og reise med. I ditta tilfellet har eg fått æra av og bli underhaldt av Katarina.. Min kjære Affe.. Vi har hatt det LITT for morro på bussen, og eg trur dei andre har hatt det litt mindre morro når vi sitte og skrike for full hals: LUKK OPP DØRA! JEG SVETTER I HJEL! Internhumor, kor eg referera til Youtube filmen: Gal kjerring på bussen.. BØR sjekkast ut med det samme!
Vi har iallefall hatt det hysterisk morro.. Det e det einaste som betyr noke..


dsc04040

Vel framme på ferga ville Katarina so klart røyke.. Men nei.. Det er ikke lov det! Herrigud.. Skal ikkje folk få lov og røyke i fri natur helde no kanskje? Neida. Det var hengt opp svære skilt med Røyking Forbode... Ikkje det at EG har noke behov for og røyke, ettersom eg ikkje røyker.. Men eg synst andre skulle ha mulighet til å få røyke i Guds frie natur, iallefall etter 2-3 tima med buss og null stopp.. Vi fant iallefall ei løysning på det.. Snike seg opp på taket og røyke bak en vegg? Jatakk.. Sett vekk i frå at det blåste og regna var det ganske kjekt...

dsc04067dsc04066

Turen gjekk forholdsvis ganske fort! Vi rakk og sjå en film.. P:S! I love you... Eg blir so forelska.. Kva tykkjer du? Skal eg reise til Irland og finne meg en skikkeleg mannemann som spela gitar og er utruleg sjarmerandes?
Eller skal eg helde satse på ein reinbarska nordmann som kan koke Får-i-kål?
Eg trur ikkje valget er so vanskeleg.. Vel.. Uansett! Eg er glad eg er I Bergen...

Det e litt stress og komme til Bergen og.. Det fyrste som skjedde var at det kom en mann og masa på oss om Omega-3 eller noke! Eg vil ikkje ha noke Omega-3.. So kom det ei dame og han spurte ho, ho berrE: Eg tar alt fra før av eg! Kokain, heroin, nikotin, hasj, amfetamin.. Alt som slutter på in.. Mandarin?
Vi tok ikkje i mot Omega-3, men gjekk for og finne en plass og sette frå oss koffertane og baggane.. Men nei.. Skapa va alt for små! Kva gjer vi då? Jo.. Då må en være kreative og ringe ste-mora si, som tilfeldigvis e bestevenn med eine sjefen for en butikk .. So då var redninga klar.. Vi fekk sette frå oss baggasjen på kontoret!

Vel.. No har eg berre skreve "bittelitt" om i dag.. I måra blir det nok meir.. Ettersom vi skal på Fløyen, og kanskje stå på skøyte! Eg gler meg som en onge!

dsc04056

Ka synst dokke om Viggo-busseter?

signaturen

3 ord

Katarina

06.okt.2008 kl.22:39

HIGH FIVE! Eg hedar Viggo, og likar Viggo-busseter. Røyke?

Amalie

09.okt.2008 kl.16:15

Fy flate! Eg har søtte på buss med møkje rart, men ho dama der tok kaka!!:D:DJøss..godt dåkke fekk de filma!

Eirin Victoria

09.okt.2008 kl.16:19

Amalie.. Du har missforstått.Eg berre ville vise filmen vidare til andre, det ekje vi som har filma.. Men det var der vi har henta utbrudda våre i frå! :)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten