London & Paris, bby!

Herrigud som eg gler meg! London i påska med min gode Katarina, Stine og Sigg.. Tenk! Ei heil veke i London, uten voksne, for so og ta toget til Frankriket, og være der i 2 daga! Kan det bli betre?
I dag har Katarina og eg søtte på Dolly's og planlagt turen ganske nøye.. Vi har kjøpt oss fantastiske turistbøke, med ganske vesentlig informasjon.. Har du forslag til ka vi MÅ gjere når vi er i London & Paris?

dsc04077

Det er ganske morro og sitte på Dolly's med Katarina.. Vi snakkar om ALT og INGENTING.. Spessielt ting som ikkje er sanne.. Det er kjekt, for folk trur det er sant.. Om alt vi hadde sagt var sant, så hadde eg hatt en type i Frankriket som heite Philippe, samt en type her i Bergen som eg kun er i lag med p.g.a sex.. Han er fattig, så eg har ikkje tenkt og gifte meg med han.. Philippe har eg kun fordi eg skal ha ei unnskyldning for og reise til Frankriket.. Ikkje nok med det so hadde eg en eller anna hertug i Storbrittania som skulle hente oss med helikopter for at vi skulle komme oss til hotellet vårt i London.. Dama på nabo bordet såg stygt på oss og gjekk..

Det her høyres lovande ut... Katarina får tura til Praha av gamlingen sin som gjer ho smykker til $ 20 000...
Men han er snill.. Det seier iallefall familien hass... Det er bra for Katarina.. For visst ikkje hadde mannen hennar vorte sint.. Han heiter forresten Arne og er 23 år.. Han studerar i Paris og skal bli lege.. Han er eit geni og skippa siste året på VGS... Dei har eit opent forhold.. Nabo bordet begynte og le av oss! Kan du forstå det?

dsc04079

Etter dette gjekk vi og kjøpte oss Kakao på Narvesen.. Den var liten.. Men god. Så stillte vi oss på bussperrongen på Bystasjonen i Bergen, for og vente på bussen.. Der var det et nytt offer.. Han blei utsatt for samtala vår om en ny James i Sydney som hadde sagt han hadde en overraskelse til oss på flyplassen, og at han skulle hente oss.. Men so kom eg på. Han hadde ikkje sagt KASS flyplass han sku hente oss på.. Og vi kom då fram til konklusjonen om at det ville bli Flesland han kom og henta oss på, med privatflyet sitt soklart. Mannen vesida stirra på oss intenst!

dsc04085dsc04084

Kva likar du best? Kakao eller Kaffi?
signaturen

Ingen ord

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten