"Hæ? E du lesbisk?!"

Det har seg då sånn at Katarina og eg synst det er veldig kjekt og snakke drit når folk høyre på.. Kun for og sjekke kordan dei reagera.. I dag fekk vi et ganske so ekstremt utslag! Det har seg nemmelig sånn, at visse folk, også kalt Glenn, har ganske rare latter annfall...

Det heile starta med at vi satt på MB ( Magnus Barfot kinoen ) Og venta på og få kunne gå inn i salen.. I mellomtida gjekk Ingunn og meg opp på do.. Og når vi då kom ned, fekk eg verdas beste spørsmål.. "Hæ? E du lesbisk?!"
Eg braut jo ut i latter, so skimta eg so fint i augekroken til høgre at der står en mann med DET annsiktsuttrykket.. So ser eg at han ikkje klare og holde maska.. Han må bryte ut i latter.. Då ler eg endå meir og begynne og peike og le av han! Den stakkars mannen som jobbar som billett kontrollør dett i bakken med et brak og ler seg skakk ihjel.. Tårene trilla og folk stirra.. Det her var ein konge reaksjon!

Vi begynte og snakke med han etter på.. Han heiter Glenn, likar jobben sin, nettopp fordi vi er so snille og lagar liv..
Vi for då på kinoen og såg Wild Child, og hadde tenkt og ta bilde av han når vi kom tilbake.. Men den gong ei!
Eg vil ha bilde av Glenn!

Er du homo eller lesbisk?

signaturen

2 ord

Katarina

09.okt.2008 kl.01:15

Totalt lesbisk. Ingen andre enn deg!

ingunn

09.okt.2008 kl.11:32

haha, glenn hørtes søt utjeg er nok ikke lesbisk

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten