Smart-post.

I går når eg var komt heim frå Sogndal, låg der en fin fin postlappe om at eg måtte hente en pakke. Det her skulle bli bra tenkte eg! For eg har ikkje bestillt noke (Utrulig nok), men eg visste ei venninne av meg skulle sende bursdagsgåve. Nyskjerrig som eg va, var det og hente pakken som stod øverst på lista for dagens gjeremål.
Eg gjekk hastig inn mot sentrum. Kø. Det måtte soklart være kø på postkontoret. Men det skulle ikkje ødelegge gleda mi. No var det min tur. Pulsen steig i det eg la post-lappen på disken. Eg lurer på korleis pakken ser ut. Hæ? En stor smart-post pakke?! Koffår er den so stor? Det her skulle bli et slit og drage rundt på i dag tenkte eg, i det eg heiv pakken unde armane og hasta opp på skulen.

Kom inn på biblioteket for NO skulle eg opne pakke tenk. Og gjett ka?! Sex & Singelliv sko-boks! Er det mulig? Eg trur ikkje eg har vore so gla for det eg har fått i posten, før no! (Sett vekk i frå Fox-posen eg fekk hin dagen av onkelen min) No skal det bli venninnekvelda i fleng med Sex & Singelliv maraton! Det vil berre ta 43,47 tima eller noke. Null stress! Etter som pappa skal til Shang Hai i 2-3 veke, har vi plenti med tid, og plass til og gjere ditta.

dsc04201

Eg er iallefall kjempe glad eg har so snille vennar som kjem på og gje meg noke sånt! Spesielt når eg hadde ønska den, men som dokke veit har økonomien dinna mnd vore stram. Tusen takk Anette, Mildrid, Ingunn og Maren! ♥

Ka er det finaste du har fått i posten?

signaturen

2 ord

Amalie

13.okt.2008 kl.18:49

Det finaste eg har fått i posten? Hmm...Ett brev eg skreiv te meg sjølv 6 mnd. tidlegare. Då eg var i Latvia! (Det var meininga at eg skulle få det so seint etterpå)Kanskje ikkje det finaste, men det va jese morosamt å lese det!

Madeleine

20.okt.2008 kl.14:09

Å, satc shoeboxen er herlig! Alle sesongene :DBeste jeg har fått er alle pakkene jeg har bestilt, eller bursdagskort fra mormor før hun døde.

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten