Nammenam.

Eg skulle ønske eg hadde muligheten til å få alle godtena eg elska, når eg vil, kor eg vil. Men den gong ei. Eg trur det er fleire år sidan eg har ete mine yndlinga Skittles. Men takka være deilige Deli de Luca har eg funne mine kjære igjen. Uheldigvis har vi ikkje sånnt på bygda, og må nøye oss med godbitane dei gongane eg befinn meg i en "storby". Hadde berre alt vore som på Gran Canaria, tilbake i gamledager då eg kunne springe ned på Sparen på Anfi Del Mar hotellet. Skal eg springe noken som helst plass no, tar det meg ca 20 min og komme meg inn til sentrum. Vi har nemmelig ikkje rute bussa helde.

Lengsel. Det e vel det som uttrykke ka eg føle for Gran Canaria no. TIlgjengelighet. Følte en for kinamat, tok en én telefon, og vips. 20 min etterpå kom det en kineser på scooter, på døra med fersk varm nydelig kinamat, samt rekechips. Men sånn er det omtrent her i Bergen og. Sett vekk i frå at eg må inn til byn for å finne alt eg vil ha.

I dag har det vore fint. Eg har fått dei små godbitane eg har lengta etter, men eg vil ha meir. Eg vil tilbake til det gode liv. Kan du sei: Próspero año nuevo!? Eg vil feire nyttår på Gran Canaria igjen. Nyttår i Norge kan ikkje målast med nyttåret en time før i det varmare i strøket.

Vel. Sutre blogg er over for i dag. Og eg vil poste bilde av mine godbitar og favorittar.
dsc32012

dsc04256
Vel, eg kan ikkje noke for det, men eg må inrømme eg elska amerikansk snop,drikke eller alt som er. Eg lika mulighetane deira, og dei utrulig varierte valga dei har. Koffår har vi det ikkje sånn på bygda?


Har du et spesiellt godteri?
Lukt eller noke som får deg til å lengte tilbake til ei tid?
Et minne, eller berre gjer deg glad?

signaturen

Ét ord

Hannek

25.okt.2008 kl.21:01

Liker bloggen din :) og amerikansk snop (icebreakers og dove sjokolade!!)!! og mountain dew:P

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten