Elvis Presley

Eg har på en måte fått litt dilla på en viss fyr. Han e relativt kjekk, og har stemme som en gud. Uheldigvis e han død. Vi snakka om Elvis Presley! Og eg holdt på å gå amokk med å ville kjøpe alle slags mulige bilde av han når eg entra butikken Mique på Galleriet i Bergen. Eg klarte å skjule følelsane mine for Hege då, utrulig nok. Eg trur ikkje eg har plass på veggane på rommet mitt til fleire bilde helde. Desverre. Men en ting e sikkert. Elvis brille med kinnskjegg er ikkje deilig.

dsc04273dsc04274

Eg skulle berre ønske mannfolka såg sånn ut no tildags og. Og at alle hadde fløtepus stemme og kunne spele gitar.. Kunne Elvis spele gitar? Eg berre anntar det. Men pent smil hadde han i allefall!

elvispresley2

Eg drømme meg vekk, og vil til Hawai! Eller til syden i det heile tatt.. Alt for å unngå ditta "fine" væiret vi her her no i Norge. Jesus e det mulig å regne so mykje?
Kem e dine drømme idol?

signaturen

2 ord

Hege

25.okt.2008 kl.19:49

ja frøken, han spilte gitar, og eg ante ikkje at du ville gi THA KING 10 poeng, mn no vet eg d:pbtw: sånn at du vet d, Elvis brille me kinnskjegg e nok ikkje så digg, men på mg e de d:P haha XD

Eirin Victoria

25.okt.2008 kl.23:01

Han e sånn halvveis en 10?ok.. Kanskje 9.. MEN eg hadde ikkje sagt nei! :)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten