Prince Is.

Etter å hatt ei kaotisk long veke, var det rimelig deilig og kunne slappe av med ei god venninne inne i Bergen by. Vi møttast som vanlig på Sundt oppe på Bon Apetité (Eller kossen det skrivast) Kor vi pleie å sitte ganske lenge. Berre sitte å preike om allslags og sjå på folka nede på gata. Men i dag var der ikkje særlig monge, ettersom (tideligare sagt) so regna det. Alle befant seg inne.

dsc04260dsc04261

Selvfølgelig hadde noken tatt standar plassen vår, og vi måtte finen en ny. Men utsikt over Torgalmenningen var pålagt. So ette at vi fant en ny plass var det bort og kjøpe deilige deilige isen. Prince Is! Vanlig kule is, og softis med jordbær strø på. Deilig! Alt toppe heile saken med en god gammal diskusjon og mimring om glans tida som dansar på Åsane Ballettskule. Herlige dagen.

Etterpå 1 eller 2 tima med sladder og mimring måtte vi innom Galleriet for litt småshopping, og for å sleppe unna regnet. Is he a 1 og is he a 10? Vi har det bra morro i lag. Og Galleriet ser fantastisk ut når det er mørkt ute, og regn. Det gjer du og!

dsc04263dsc04268
dsc04271dsc04269

signaturen

Ingen ord

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten