Do you even care?

Jada. So går det alltid sånn at eg tar dagesvis før eg i det heile tatt rekke og tenke på at oi, no bør eg blogge. Eg tusen ting og blogge om, men tusen ting eg gjer framfor og ta meg tid til og blogge. Som f.eks no. Eg er nettopp komen heim frå jobb (nok ein gong), egentlig før eg rydde rommet og gjere økonomileksa. Men eg finne alltids ei unnskyldning. Lyspærene (Ja alle) på rommet mitt har gått, ergo eg ser ingen ting. Kanskje like greit, etter som det ser heilt for J**PIP* ut. Det er ganske synd, ettersom eg får besøk i helga. Stakkars fyr.

Men i måra skal eg klare og rydde! Då skal eg stå klar med klesskapet, vaskemaskina og støvsugaren. Her skal alt verte fint! Må få meg litt oversikt til helga, for då skal vi nemmlig ha Haustfest på skulen. Eg gler meg. Men har et dilemma. Kva sko skal eg velge?! Trur det er det største problemet til ungdomen no til dags. Dei bryr seg ikkje om valget i USA, eller finanskrisa eller kva søren andre ting som skjer. Eg har iallefall meldt meg ut av den klubben, og fokusere KUN på og finne dei retta skoa som passa til kjolen. I det heile skjønnakje eg kordan eg skal klare og gå på dei. 9 cm høge?! Jesus Maria og nisseskjegg.

Foruten ditta lille problemet mitt, har eg som sagt tusen ting og tenke på. Budsjett for festa her, og budsjett for festa der. Leige av lokale, bestilling av inngongsband, og mat, og musikk, og lys. Kan det bli meir no?
JODA! Det skal det bli. Eg har for øvrig ikkje orka og blogge og nettopp fordi eg har gått i uvisse i over ei veke om en kompis av meg er død. Heldigvis! Er han ikkje det. Og eg er letta til dei grader. Han burde få en premie for alle bilkrasja han overleve. Eg er glad i deg.

Men so var det ikkje meir og skrive i dag. Dagens suttre innlegg for "eg har tusen ting og tenke på blablabla" Er ferdig i dag. Og eg vil beklage det faktum at eg har brukt opp noken minutt av livet ditt. Desverre får du dei ikkje igjen. MUHAHAHA! Ha ei fin natt! Og legg deg i ei like ryddig seng som mi.

untitled

Kva tenkjer du anngåande valget i USA?
Har du noke synsvinkla for finanskrisa?
Bryr du deg egentlig?

signaturen

Ét ord

Katarina

06.nov.2008 kl.00:01

Obama for alltid!Finanskrisa er noko shit, og kan gå å henge seg. Einaste positive er forhåpentligvis billigare prisar på flybillettar. Sjølvsagt bryr eg meg! Politikk og økonomi er viktig.

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten