Butterflies and other lies.

Eg har ei lita kjensel i magen min. Men jesus som den veks! Eg kjenner eg har somarfuglar i magen. Men kvifor? Er det grunna haustfesten i måra? Er det fordi eg har sett Fritt Vilt 2? Nei. Det er nok verken av dei. Eller haustfesten er delvis kvifor eg gledar/gruar meg. Eg får eit lite besøk. Og gu so spennande det skal bli! Men eg trur, hadde det ikkje vore for haustfesten hadde han nok aldri vitja meg. Nei eg snakkar ikkje som ein metafor. Men nettopp han. Han der. Det her kan bli spennande!

No er det vel ca 2 timar og 20 min til vi står anlet til anlet. Kva skal eg gjere då? Vinke, smile, gje han ein klem? Kysse han? Eg føler meg som ein liten unge igjen. Følelsen ein hadde ved fyrste kjærleik. Er dette min første kjærleik? eg meiner og sei nei. Men en veit aldri. Korleis kan en være sikker? En kan ikkje. Må nesten berre kaste seg ut i det og håpe. Eg håper.

Herrlighets som somarfuglane skal svirre rundt då! Blir som på julafta når ein sit og ventar på nissen. Eller når familien nettopp er ferdig med middagen. Og dei skal drøye det lengst mogleg med å få opne pakkane. Rett og slett tortur. Men du veit det kjem noke godt ut av det. Er det som dei seier? Den som ventar, ventar ikkje forgjevs? Eg håpar so.

Men. Blir det til at eg puttar på meg ei maske? Ein løgn? Eg pleie aldri vaske huset. Ikkje ser eg fantastisk ut kver dag helder. Men i helga har eg planar om å gjere nettopp dette. Vil somarfuglane verte vasken vekk av løgnane?
Eller er det slik eg eigentlig er? Det er vel det? Det er tross alt eg som gjer det. Eg som tenkjer det. Og eg som føler meg. Dvs. Null løgner?

signaturen

Ét ord

GRETHA

09.nov.2008 kl.11:59

DU ER BERRE, BERRE ALT FÅR DYUP FÅR ÅSS DU, EIRINVICTÅRIA!<3

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten