Sunn og rik.

Har du dei dagane der du aller helst ikkje vil gå ut av senga i det heile tatt? Etter ei herlig helg med avslapping og uten bekjymringa har eg kosa meg! Eg har ledd, eg har smilt, eg har snakka, eg har grene, eg har vore meg. So i eit desperat forsøk på å holde på minna, frista det lite og stå opp for og gå på skulen i dag. Men eg måtte. Med tanke på at Katarina og eg såg tilbake på fråværet mitt i fjord. Visste du at det er mogleg og få 5 veker fråvære, men at det er gyldig? Vel uansett. Det kan ikkje skje i år. So eg må berre stå opp for mine gjeremål, bokstavleg talt.

Heldigvis blei ikkje dagen sånn eg hadde tenkt det. Takka være en stk god venninne, en stk herlig melding og kún en stk time i løpet av skuledagen. Eg kom på skulen og måtte forlate timen med en gong, for nettopp å rydde opp etter helgas haustfest. Det då restane av kiosken. Men har eg energi til og løfte 5 kasse brus?! Det tvila eg på. Spessielt med tanke på at eg ikkje hadde matlyst i dag tidleg. Då må vi til og improvisere. Og kva er vel ikkje betre enn ein New Energy sjokolade? Virkelig sundt!

Etter ørten gonga fram og tilbake frå klasserom til klasserom på leiting etter nøklar til diverse andre klasserom, fekk vi endelig starta overflyttinga av overfladisk griskhet, med tanke på pengar. Og om ikkje det var nok. So måtte vi flytte alt når dagen var omme, nettopp fordi Rema ville ha varene sine tilbake. Men det går fint. 500 kr i pluss!
Og det late til å bli ca 16 000 i overskudd for enda en fantastisk fest planlagt av PP Company!

So etter en dag med masse løfting, harde reknskap, mykje utbetalinga. Sitte eg igjen med en følelse. av og være sunn og rik. Sunn passa ikkje so godt i forhold til frukosten min. Men satan so god lunsjen min var! Som blei eten i en Marknadsføring time der vi i hovedsak skulle intervjue foretninga. Men det gidd eg ikkje. Eg vil leve livet. Og gjett om eg har gjort det i helga! Eg er glad i deg.

dsc04377dsc04374

signaturen

2 ord

Katarina

10.nov.2008 kl.23:31

Likte den nye PP company logoen vår!

Amalie

06.des.2008 kl.17:57

Olden BOBLE<3bra blogg !

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten