Frå fjortissfylla, til kakebaking med mattelærar.

Har du noken gong hatt en dag der du gjer alt du ikkje trudde du kom til og gjere?
Der alle logiske ting, som motseier kven du er, faktisk blir en realitet. I dag har dagen min vore nettopp sånn!

Eg pleier aldri ringe til flyplassa for og få flybilletta bekrefta. Ikkje ringe eg til et selskap og betala 3000 kr for noken simple band, som skal vare i en kveld for noken fyllebytte. Men eg håper det blei verdt det.
Uten om ditta har eg i dag gått på resturant. Sjøl om eg har en herlig kyllingfillet liggande i kjøleskapet og ventar på meg. Ikkje nok med det. Eg har gjort leksene mine. Er nesten ferdig med alle innleveringane (legg merke til NESTEN), og eg skreiv 6 side på ei prøve eg ikkje var forberedt til!
Eg har vore heime hos en lærar i 6 timar. Normalt? Neppe. Vi har spelt gitar, gjort matte, sjonglert, spelt kort, og laga kake til ein som hadde bursdag, som IKKJE kjem på skulen i måra. Eg har komt tidsnok til timen, sjøl om eg forsåv meg. Ikkje nok med det, so har eg vore en aktiv tilskuar av NM i brøk.

Det er torsdag, og pleie vanligvis og være på en eller anna form for en fest. Men ikkje i dag tydligvis. Eg har vel tatt til vet og blitt "gammal". Ikkje det at eg noken gong har vore særlig fan av fjortizz fylla. Men so drikk eg ikkje helde so då har eg vel ikkje noke grunn til og synst det e drit kult og ikkje "huske" noken dagen etter. "Herrigud! Jeg var bare zåååå full i går lzm! Jeg husker ingenting! Jeg drakk lzm bare.. " for so og ramse opp alt en drakk.. For en huske jo ingenting.

Men sett vekk i frå at eg har gjort kjempe mongen ting, som eg aldri trudde eg kom til og gjere, so har eg hatt en utrulig festlig dag! Sjøl om eg har vore nervøs for prøva om kulturen for Hellas i antikken, eller jodbruket rundt om i verda.

Ka har du gjort i dag utenom det normale?

signaturen

Ét ord

Katarina

13.nov.2008 kl.23:46

Gjort alt det samme som deg.

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten