Derfor har eg IKKJE monge lesera.

Alle sammen syte so mykje over desse unike leserane sine: OI! I dag hadde eg 100 stk! WOW!
Det e jo selvfølgelig den største draumen min.. At alle skal elske meg, og digge meg, og at 1000vis av folk les bloggen min kver dag. Kem vil vel ikkje det?
FEIL!

Eg e so drit lei ørten innlegg om dag frå en og samme bloggar; kom og les bloggen min! Den er bare zååå kul lzm!
Eg bloggar fordi eg synst det er kjekt og blogge. Lese andre sine bloggar, og kanskje i ny og ne legge igjen en kommentar på et innlegg eg faktisk har noke å sei på! Ikkje berre for at andre skal sjå innlegget, gå inn på min, kommentere i vilden sky. (Klart det e kjekt med kommentara, men når det blir so usakelig som; Velkommen til Blogg.no.. Du har pent hår, osv.. Blir det litt unødvendig. Og la oss innsjå det. Ingen av dokke små søte jenter på 14 år kjem noken gong til og bli like store og fantastiske som Ida Wullf eller Hundrings. Nettopp fordi dei har noke og sei!

Men no skal eg ramse opp ei liste for koffår EG ikkje er den mest leste bloggen:

1: Eg posta ikkje 1 innlegg om dagen av outfitet mitt, eller et bilde som ligna outfit, uten at du egentlig vise anna enn et ansikt vendt frå kamera, og ei jakke.
2: Du liker ikke bloggen min fordi jeg skriver på nynorsk. Det er lzm så vanskelig og forstå da! Herrigud.
3: Eg har ikkje et spessiellt inntresant liv. Men det betyr ikkje at eg ikkje har det kjekt fordi om!
4: Eg spammakje kommentar felta til alle dei største bloggane. Eg gidd ikkje bli lagt merke til på dinna måten.
5: Eg er ingen aktiv bloggar. Ikkje har eg mykje vesentlig og sei, ettersom eg ikkje gidde og sitte time inn og time ut for å saumfare side2.no for FLASHY nyheite som eg kan skrive ørten innlegg om.
6: Eg held aldri konkuransa. Nei eg har ikkje noke og tilby akkurat deg og dine no. Eg e egoist, med penge problem og har ikkje titusen sponsora som er villig til og dele ut premia via min blogg til fleire tusen.

So. Då spør eg deg. Koffår blogga du egentlig?! For å prøve og bli b-kjendis og late som om du har status over internett? Du blir nok like kjent, og får like mykje status, om ikkje meir, med og bli "glamor-modell" i FHM.
Lykke til!

signaturen

3 ord

Lisa

15.nov.2008 kl.10:30

Fint at du har den meiningå Eirin, you go girly :)

Anette

17.nov.2008 kl.17:57

Herregud du har fint hår!!

28.nov.2008 kl.18:56

eller berre du suger til å skrive?

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten