Du vakre Bergen atter ein gong!

Eg er kjempe klar til å reise, sett vekk i frå at eg endå ikkje har pakka kofferten min, men sånn psykisk sett er eg klar! Eg har virkelig stått på i det siste, føler eg, og fortjen ein tur til den vakre byen. Eg føle det er ei evighet sidan eg sist var der, men sant skal seiast er det kun 4 veker. Men alikavel. Det er "heimbyen" min, og eg lengtar heim for og kunne slappe av med familie.

Dei siste veken hare vore hektiske med prøve på prøve på prøve. Eg kan helde ikkje lyge når eg seier helga ikkje berre blir idyll, ettersom eg har 4 illeveringar til mandag! Skrik. Men alikavel går det særs bra. Eg har aldri hatt so gode karakterar før (trur eg), og det går omtrent kun i 5'era. So får vi berre sjå om idyllen hald seg gåande, etter den siste matteprøva som ligna eit utdrag av "Matte stykker fra helvette".

Men no lyt eg nesten springe! Må rekke og skifte, rydde rommet, finne ut ka eg skal ha med med, pakke ferdig, og på en eller anna måte komme meg til bussen. Lurer på om kofferten fungerar som akebrett ned bakkane?
Koffert må eg iallefall ha! For når eg no kjem fram til Bergen, jess sir. Då skal eg på shopping! Nattopent. Kan det blir herligare? Og eg har peng! Minn meg forresten på at eg må bestille fly til Stavanger? Eg elska verden.

signaturen

2 ord

Anette

22.nov.2008 kl.10:17

Husk å bestille flybilletter til stavanger! Du e best :-D

Milla

24.nov.2008 kl.23:33

Ja, husk å bestill, for all del :) Er litt glad for at eg slepp å stresse med det. Hadde vore ein viss fare for at det blei gjort veldig sånn i siste liten då :p Det virker litt lenge til nyttår, men snart er det jo jul og då går tida fort! Gleder meg supermasse <3

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten