Stille før stormen.

Då var det på tide og komme meg heim igjen. Forhåpentligvis tar det ikkje en time ekstra, som sist. Vinter er en herlig ting, men ikkje når du må over fjell med buss! Det kan eg berre fortelle med en gong. Alikavel gler eg meg litt til og berre kunne sitte på bussen og ikkje gjere noken ting. Sett vekk i frå at eg må gjere økonomi. Men det tar vi som det kjem. I måra skal eg ha kjøyretime med lærar. Eg gruar meg! Skal ha so mykje som underveisvurdering for å sjå om eg kan gå vidare til neste trinn av læringa. Og eg har ikkje hatt kjøyretime sida Juli! Då var det somar, og bært på vegane. No er det vel. Is. Men eg fekk lov og lærekjøyre litt med pappa-Bjørn i dag. So eg er litt forberedt. Ikkje nok med det skal eg muligens få kjøyre inn til sentrum, frå Sotra til Byn, om eg døyr, so be it. Det er glatt på vegane, og eg har nervar. Men det her skal gå bra!

Uansett vil eg berre "dele" ett særs fint bilde eg fant i dag. Eg befant meg nede på brygga med båten vår, Det heile var utrulig idyllisk. Men desverre hadde eg ingen kamera for hand, og fekk derfor ikkje tatt bilde. So då juksa vi litt, finne eit bilde på google som beskriv følelsen, og lar det stå til.

user62oversvomtbrygge

Det er stille før stormen. Eg skal snart hive meg ut i bilen. Ken veit ka som kan skje då? Ha en fin søndag folkens! So snakkast vi. Kanskje.

signaturen

2 ord

Linn

23.nov.2008 kl.15:41

Så søt blogg du har ! :)På bloggen min ( www.jente.blogg.no ) kan du vinne 2 BILLETTER til NEW YORK,IPHONE 3g og den ultimate SEX AND THE CITY pakken.Det er helt gratis. :)

RAGNHILD

23.nov.2008 kl.15:42

stilig bilde :- )

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten