Blogg-kjendis på lik linje med Ida Wulff

Nei det er ikkje sant. Eg får ikkje telefonar frå Se og Hør, eller Dagbladet, eller Vg. Eller noken av dei "fancy" massemedia elementa som er ute å gå i Norge. Vi snakkar om ei kjær lita avis. Som slett ikkje handlar om blogging ein gong.

Alle på landsbygda veit at det ikkje er noko spesiellt å bli intervjua av spalta Ung og Lovande, men eg syns det berre er kjekt i det heile tatt å bli intervjua! Derfor stillte eg opp i intervju i avisa Førde Firda. (Bilde kjem seinare)
So må eg som alle andre bloggera so klart legge det uther, spesielt når eg kjem i "media". (Andre gongen i avisa på et halvt år!) Hovedsaklig var det ikkje et særlig spesielt intervjua, men det va en ny ting for meg i min kvardag.

Utenom ditta her eg ikkje hatt tid til å blogge i det siste. Katarina og Eg, samt nokre til har stått på pinne og holdt årets Skalkefest, og gjett om det var et slit. Det var vått, fyll, spy og kaldt. Noke som resulterte i at eg har logge på sofaen som et slakt med nesten 40 i feber i ei veke no i ettertid. Antibiotika er det einaste eg har greidd å få i meg av "næring" og eg er utsleten. Men eg er på lag frisk no, og skal til Oslo i måra for ein snartur med Juleshopping og vennebesøk. Trur det blir hærlig.

Med det seier eg god natt, ha ei fin helg, ønsk meg god bedring. Og eg må springe å pakke kofferten min.

signaturen

Ét ord

anette

05.des.2008 kl.14:51

Æ vil nu herved ønske dæ god bedring! God tuuur te oslo (du e der sikkert nå?) :-D Skulle gjerne vært med dokk! Eg får vel investere i en magisk teleportør (?) :-D

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten