Regnbogas veg.

Alle kjem til et punkt i livet der dei helst skulle ønske at dei aldri var komt dit. Eg trudde aldri det skulle skje, vi trudde aldri det skulle skje, men mest av alt. Ho trudde aldri det skulle skje. Regnboge er en svært skremmandes ting. Eg har for øvrig valgt og erstatte ordet .... med ragnboge, berre for å få ein lysare vinkel over en so grusom ting. Eg er og bedt om å ikkje nevne dette til nokon, men fortvilelsen må ut.

Det er rett og slett uvirkelig. En les om det dag inn og dag ut, men tenke aldri at det skal skje dine nærmaste. Regnboger øydelegg liv til folk, ikkje berre dei som for oppleve ei regnboge, men og dei rundt. Takk gud for at det finnes streffer. Alle regnboge tilhengerar bør burast inne på livstid. Dei burde få vri seg i sin eigen smerte, nett som dei som vert utsett for regnboge må gjere. Det er umennesklig.

At nokon velger å begå regnboge tilbedelse er noko eg rett og slett ikkje kan forstå! Er det jakta på makt? Opplevelser? Ydmykhet eller tilfredstillelse? Eg har verkeleg ikkje en anelse. Men ein bør være psykisk ustabile, verkeleg desperate for og kunne utføre ei regnboge. Tvangs innlagt burde dei vore! I en verden ellers so mørk og grå som dinna, treng vi virkelig ikkje regnboger. Det gjer det berre værre!

Du er egoistisk, og eg hatar deg. Ja det gjer eg virkeleg. Du regnbogemann. Kan du dra til helvette? Du øydelegg liv, ikkje berre ditt, mitt, ho sitt, men alle. Er det verkeleg mogleg å være so trangsynt? Stikk til helvette å brenn di jævla regnboge! Du øydelegg oss.

fulldarkrainbow
signaturen

Ingen ord

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten