"Kva ynskjer du deg til jul?"

Kan du få eit meir frustrerande spørsmål? Greit. Folk vil gjere gje deg noke du vil ha, nettopp til jul, eller i kossen som helst anna setting. Men dei kan aldri klare å gje meg det eg virkelig vil ha! Eg blir satt ut kver gong eg får spørsmålet. Ehm.. Eg ønska meg ingenting du kan gje meg, men eg kjem der i mot på en del ting eg trenge. Som sokka. Ja sokka! Verdas kjedeligaste julegåve, men det er det beste eg kan komme på. For det er faktisk noko eg kjem til å bruke, framfor uttallige pynteting forma som nissa.

Men i hovedsak. Ja, eg har alt eg treng. Eg har pengar, eg kjøper meg det eg vil. Høyres fælt ut, men det er sannheta. Er eg bortskjemt fordi om? Nei. Det er mine pengar, mitt liv, mine ønsker, og mine handlingar. Eg må tross alt bruke pengane mine på noko fornutig, sjøl om eg allerede har brukt 6000 på julegåver til omtrent kun 10 personar. Og eg er endå ikkje ferdig. Men får dei noke dei verkeleg ynskjer seg? Nei det veit eg ikkje.

For å gjee det enkelt til dei som då spør meg om ditta spørsmålet. So skal eg skrive ei liste over ting eg ynskjer meg.

Ting eg ynskjer meg til jul:
- Eit hus til å pusse opp
- Eit walk-in closet fyllt med designer kle
- Eit fast forhold og en armkrok til å kose meg i når eg ser på film
- Topp karakterar
- Fullverdig utdanning på kun 2 år
- At alle klena mine på magisk vis skal bli reine, sjøl om eg sleng dei på golvet
- Null fråvær på skulen (yeah right)
- At skulevegen kunne forkortast alt etter væir og humøret mitt
- At folk ikkje kom 3 min før eg sku stenge på jobb, for so å bruke 10 min på å bestemme seg
- World Peace


Men eg må jo berre innsjå det, at desse tinga vil eg aldri få til jul. Det er ikkje sjangs. Så kvifor? KVIFOR! Må alle spør om kva eg ynskjer meg til jul? Gje meg sokkar, pysjbukse, eller en Stein for den del. Det er ting eg har bruk for, og treng. Spessielt Steinen. Då vert eg glad. God jul!

signaturen

5 ord

TippTopp

14.des.2008 kl.00:10

God jul!PS. Vil du lese bloggen min og si hva du synes? :D

TippTopp

14.des.2008 kl.00:19

SV: Hehehe;D Det må være panikk ja...huff =P

MADELEINE

16.des.2008 kl.23:29

sv: 500 kr på hver? Det er sykt mye da :p

Guro

25.des.2008 kl.02:54

Sv: Haha, broren min ønsket seg sykt en iPod touch, men fikk det ikke :p jeg vet ikke hva det fineste var, kamerastativ kanskje? Ønsket meg ikke så dyre gaver i år, så fikk en del penger og klær. Kjempefornøyd!

Guro

25.des.2008 kl.02:58

Sv: Samme her. Jeg har det meste jeg trenger. Men jeg fikk et lass med hårspray av moren min da. Det var mest en sånn tullegave, fordi hun mener jeg har et enormt overforbruk av hårspray. Men jeg ble glad for det jeg :DLikte bloggen din :)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten