Våt katt og gåvekort.

"Vel" heime etter ein ellers so long dag på skulen ser eg ut som en drukna katt. Kva skjedde med det kvite vakkre vinterriket mitt? Det som var så yndig på veg til skulen, på vegen heim der i mot. Det hølljar ned, og eg hadde ikkje noke spesiellt vanntette sko helde kan du sei. Eg vil kun fryse. Ikkje både være våt OG fryse. Det er rett og slett uetisk gjort av ovenen. Men eg skulle smile når eg kom heim.

På veg til postkassa, som vi daglege rutine, høllja det endå meir. Men til min store overraskelse var der post. Til meg! Eg blei som ein onge på julafta. Det var samma som hadde samla diverse brev osv som eg ikkje hadde fått med meg i farten i jula. Skattekort. Kjedelig. Men so. Der låg CD'en eg fekk frå min kjære Bustiss. Han HAR musikkpeiling. Han ER musikkpeiling, og eg føler meg nesten litt beæra for å få høyre på nett den samme musikken som han. (Eg fekk og VERDAS kulaste politi-bil med han, fordi eg fortjena ein bil) Uten om ditta låg der diverse gåvekort frå fotoknudsen. Fotokurs, jatakk. 50 gratis framkallte bilde, jatakk. 200 kr avslag på fotoalbum/lerret, jatakk! Ikkje nok med det så fekk eg julegåva mi frå jobben i går (den frå i fjor). 500 kr på G-Sport! Det her ska bli kjekt!

cimg0184

So no sitt eg i senga mi, ellers våt og trøtt, og innstallerar iTunes til min nye iPod, og høyrer på CD'en til Bustiss. Men kor lenge eg får sitte sånn er uant. Eg må snart ut i regnværet igjen. Ny danseform er det eg driv med. Moderne dans skal bli inntresant! Ønsk meg lykke til. Ikkje berre me dansen, det å bli tørr. Men det at eg skal forstå min high-tech iPod Touch. Min første iPod!

signaturen

Ingen ord

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten