skrytepave, moteslave.

Vel. Etter ein long long dag på jobben var det rimlig kjekt å komme heim, sjekke ut Fashhh.com og legge merke til at EG ligge på toppen på TOPP lista over 50 mest velkledde. GLOBAL. Eg hadde ikkje trudd det, men det var kjekt. Og nei, det er ikkje eg som har stemt på meg sjøl. Det går ikkje an å stemme meir enn en gong på samme bilde. Og so må man være medlem for å stemme trur eg. Ergo. I win! Det her må eg få skryte litt av, sjøl om det ikkje er so big deal. Er ikkje alle som veit ka Fashhh er en gong, men det er iallefall dei som poste månedens outfit for bladet Spirit.

Litt kjekt er det jo sjølvsagt. Spesielt når eg sitt å les dag inn og dag ut om den eine meir vellykka bloggaren enn den andre. Difor må eg få skryte, og gje meg ros for alle gongane eg shoppa på Zara og Mango, framfor å handle på WoW (BikBok) på den tid. Ja, det var also i den tida det var kult for oss 12 åringa å shoppe på WoW. Det var det hippaste merket. Merke? Ka va det då? Eg hadde no søren ikkje peiling. So då gjekk det i Zara og Mango. Synest derfor det er kjekt med alt fuzzet her i Norge for fantastiske Mango og Zara butikkar som ENDELEG har komt til Norge. Men, dei butikkane har eksistert for meg som H&M har gjort for dokke. Merkelig.

fashhh

Uansett. Sjekk ut Fashhh.com.. Du finne rimlig masse bra inspirasjon der, men og masse crap. Som meg (Crappen also). Syntes berre det er kutl at min venn Einar Stray og ligge på fyrste plass over mest velkledde MANNELIGE, Global. Vi er fancy! Sjekk forresten ut musikken hans som er død bra. http://www.myspace.com/einarstraymusic

Vi blogges skrytepaver og moteslaver.

signaturen

3 ord

TippTopp

11.jan.2009 kl.22:58

Bø! Ble du skremt nå?;P

Lisa

12.jan.2009 kl.11:00

Eirin, ha ein super dag ! Det va kun det eg ville sei :)

17.jan.2009 kl.11:04

Hahaha!!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten