The Circus is coming to town.

Eg lure på koffår alt skal handle om sirkus, klovar og det utrulige? Som den super musikkinntresserte personen eg er, så har eg lagt merke til at det har komt ut TO album, som nettopp heiter det samme.. Circus og.. Badabish!... CIRCUS! Amazing.
Fyrste albumet frå Britney.


So har du en litt anna type musikk. Take That.


Kordan er det mogleg at to so ulike kan finne på at dei skal bruke nettopp ditta navnet? So må vi då ikkje glømme P!nk si plate, vel og merke Fun House. MEN! Heile konseptet var basert på eit cirkus? Er det noko som er i vinden? Kvifor? Som om livet ikkje er surrealistisk nok frå før? Ikkje berre er musikkverdenen påvirka av denne "trenden", men vi merkar det fint i motebildet og. Overalt kor ein snur seg ser ein kjolar inspirert av klovnar, hår og sminke. Ein merkar det spesielt godt på designaren bak Miu Miu. Men fantastisk det er det. Ein kan nesten tru folk vil leve seg inn i rolla med cirkuset, nettopp fordi dei veit vi er her frå før av.

alfonsoohnurthefashioncircus120150379010889
amoore2circusreallife
circus3
circuseditorials
lullievintage2

signaturen

3 ord

ida elise

23.jan.2009 kl.23:59

Briiitney <3

Isis30

24.jan.2009 kl.00:01

Tja, si det... Folk har vel en tendens til å være fasinert av sirkus og dermed bruker de som betyr noe akkurat den sjangeren... Ikke vet jeg! Men er nok kanskje noe som er i vinden som du sier!!

Therese

24.jan.2009 kl.17:22

Også har du;Beyonce - If I were a boy og Pussycat dolls - If I was a man,Beyonce - Halo og SJOKK pussycat dolls - Halo!Litt merkelig?? :p

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten