Geek out!

Helg, o'lykke! Eller? Det har seg nemleg slek at eg har titusen innleveringa (3?) til over helga. Og ikkje nok med det, so har min kjære kjære næringslivsøkonomi-lærar gjett meg æra av å få lese årsrapporten til Statoil Hydro frå 2007. YES! Ska sei det blir ei kjekk helg. Litt ekstra lesestoff er jo greit?

Eg føler meg som ein nerd her eg sitt, med to pc'ar, økonomibøke og iPod. Det einaste eg mangla e den rutete buksa, og dei særs herlege nerde brillene. Men nerd stilen var vel mote i år? Eg lure meg på om skulen innvandera livet vårt FOR mykje! Det bør ta slutt.

dsc04620

Skulle nesten ønske eg hadde livet til en normal tenåring. Hei vent. Det er normalt det her vel. Grave nasa ned i ei bok for å få mest kunnskap for å klare 5 i alle fag? YES! Nei, eg bør ta meg en pause, og det no snart. Stemmer vi for hyttetur? Eller so var valget en snartur til Køben. Men neida, ikkje det helde. For mykje skule, og må spare peng til London/Paris turen. Alikavel. Eg skal ha det kjekt. Frista der i mot ikkje heilt med en fjelltur ette å ha sett Død Snø. Til tross for ikkje alt for overbevisande effekta.

Ønsk meg lykke til folkens. Eg treng det. Blir nok ikkje søvn på meg no helde nei. Her skal det lesast budsjett, årsrekneskap, IT-programering, og norsk folkehistorie!

Kva gjer du ein laurdagskveld?

signaturen2 ord

Kamilla<3

01.feb.2009 kl.00:36

Jeg sitter her i sengen og får ikke sove =( Bra blogg ;D

Linn Jeanette

01.feb.2009 kl.00:42

London/Paris tur? :O

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten