Hæ? Kva var det eg gjekk glipp av?

Sommar. Vakje det det som sto for tur, ettersom eg trudde våren var komen. Det var fram med tøyskoa, og vekk med kåpene. Fram med skinnjakka og thigtsen (Som har vore framme heile vinteren). Det har seg nemlig sånn at livet og alt skal være so forutsigbart som mulig. Vel å greit nok det, men, gje meg et tegn då? Sånn at eg er klar over at eg ikkje skal måke meg heim frå jobb, ed snø 30 cm oppp over beina på meg?

dsc04668dsc04669

Snø er og kjekt då. Men no var eg klar for vår og sommar igjen. Grilling i hagen til diverse venninne, og seine kveldar ute på brygga. Eg vil ikkje måtte stå opp når det er mørkt, gå på skulen når det er mørkt, og være ferdig på skulen igjen når det er mørkt. Eg vil ha bare veia som det er mulig å springe på, uten å skli å slå seg i hjel.
dsc04656

Det har no sine fordela, som når vi kjem på skulen, klar for intervalla i en svett gymsal, men får beskjed om at vi skal stå på skøyter. O fryd! Men nei, det er helde ikkje alle som får skøyter, nettopp fordi ein brukar små størrelsar? Det er kjekke saker. So størrelse 43 passar vel meg? So då er det berre ein ting å gjere. Bære alle skøytene ned igjen?

dsc04660

signaturen

Ét ord

Iselin

06.feb.2009 kl.00:37

http://iselinlarsen.blogg.no/1233874756_norge_vurderer__innfr.htmlBli med å diskuter :)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten