Økonomi meg her, økonomi meg der!

I måra vert det prøve. Eg føler eg ikkje har anna å skrive om. Alle oppdateringane mine om prøvene og innleveringane mine, men slik er det rett og slett.

eg sitt og er fortvila fordi eg egentlig ikkje har peiling på ka eg driv med. Eg får lyst å gå å legge meg, noke eg kjem til å gjere, og berre drite i alt. Skulke frista OG veldig mykje, men det skal eg ikkje gjere. Eg fekk i det minste fri frå jobb dei siste timane for å kunne få lese, og det har hjølpe. Har i det minste fått gjort et par oppgåver (som er 5 A4-sider longe), men eg er stadig like forvirra.. Korleis skal eg huske alt ditta? Skal lønna førast på skylding lønn, eller forskuddsbetalt. Kor skal skatten då? Er det kredit eller debet? Forstår du litt i det heile tatt av desse få orda?  Om ikkje, so kan du vel tenke deg korleis eg ser ut når du forverra det der med 100 000!
fortvila

Nett no tenker eg meg det er slik eg ser ut.. Selvfølgelig rett etter at eg har dratt av meg alt håret i fortvilelse og frustrasjon over regnskapsføringa til Blomster Jensen AS.. Eg har og blitt særs moteriktig og brukar herreklokke fordi det er kult. Hadde det berre vore so at eg var komt so longt i livsløpet og eg var ferdig med skule. Litt gla er eg jo at eg ikkje er det.. Men likavel. Koffår må alt være so vanskelig?!

signaturen

2 ord

Dean

12.feb.2009 kl.11:34

Uff, eg som tenker å studere økonomi og administrasjon, hehe. Høyrast nesten fælt ut! Eg kjøpte mine på Coop på Byrkjelo. Treige med å få dei inn her på Sandane. Men tippa Coop Mega får dei inn først :)

Madeleine

12.feb.2009 kl.12:38

sv: Så herlig da:D

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten