Valentinesdagen.

Det var valentinesdagen på laurdag, og det feirer vi uten stress frå gutar. Nettopp fordi dei som oftast er nokon drittsekkar. Vi bestemte oss å kun være jenter i kosleg selskap. Berre slappe av og ha det kjekt. I staden et vi "god" mat på Mona Lisa, og deretter koser oss heime med Åtne.

cimg0402
cimg0413

Maten smakte so som so, og vi var trøtte. Mykje påsar hadde vi og med oss, og Amalie hadde greidd å øydelegge baggen min litt. So det resulterte i at vi måtte ta Taxi. Noko som var ein fyrste gong for Amalie!

cimg0420
- Hæ? Må vi betale for taxi?

Vel heime lagde vi ein fryktingytande god fruktsalat. Og vi koste oss med Mosell som vi lata som var champagne, til tross for at vi ikkje fant champagneglas.

dsc04784
dsc04794

Sist men ikkje minst fekk vi søt valentinesgåve av Amalie. Ho er rett og slett herleg! Vi måtte dele, eg og Katarina, men det gjer vi stort sett ellers og. Det er kosleg. Men til syver og sist er vi like egoistiske begge to, og gåva den er MIN!

dsc04777
dsc04779

Det var ein koselg kveld, som endte i 5 tida om morgonen. Vi har ledd mykje. Men det var deilig å legge seg i senga når eg kom heim. Noko som faktisk var eit under at eg fekk, i og med at eg hadde lagt igjen nøkklane mine i Stryn. Takk gud for snille naboar som har moglegheit til å låse opp!
signaturen

Ét ord

Amalie

16.feb.2009 kl.09:39

Ah:)For ein kveld!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten