Skjult!

Eg er særs stolt over å kunne presentere min fetter, Andreas aka Dinsa, i den nye norske skrekkfilmen Skjult.
Filmen kjem ut på norske kinoar 3. April. Og endeleg får vi ein skikkeli bra norsk skrekkfilm! Kanskje der det på grunn av Andreas?

Andreas skal spele Kristoffer Joner som barn i filmen. Eg husker det som om det var i går andreas kom heim til meg, skamklippt på håret, nettopp fordi han skulle være med i filmen. Han blir misshandla. Drukna av si eiga mor. Eg skjønner virkelig ikkje kordan han klare å spele i filmen. eg hadde fått psykotiske problem resten av livet, til tross for at alt er på liksom.

Egentlig skulle Andreas få hovedrolla i ein ny norsk barnefilm, men desverre var han for ulik dei som skulle spele foreldra. Men dei norske filmprodusentane ville ikkje gje slepp på han heilt endå. Derfor får hen helder gleden av å spele i ein endå større film! Berre synd han er for ung til å sjå filmen sånn i teorien. Er sagt at det vil bli 18 års aldersgrense på denne. Vi får vente å se.

Her er link til filmen! Det er ikkje komt ut noko video på Youtube som eg kan poste, men dokke finner traileren på dinna linken. Eg må sei eg gledar meg til å sjå den!

andreas 2andreas
andreas 4andreas 3
andreas 5
andreas 6

signaturen

3 ord

16.feb.2009 kl.02:11

Så utrolig kult! Jeg skal se den filmen! :)

16.feb.2009 kl.09:38

STYGG HEADER

Emilie Slangsvold

05.apr.2009 kl.13:05

OH MY GOD. JEG ER REDD FOR SØSKENBARNET DITT JEG :;(((((((((Kan ikke du legge ut et bilde av han, hvordan han ser ut vanlig, for han er bare SUPERCREAPY OG SKUMMEL:((((((( Tenk at han gjør så jeg ikke får sove om nattan.. hihi

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten