Fuck you if you can't dance!

UKM nerma seg med stormskritt. Malin, Solveig og eg har plana om å delta. Vi skal danse. Spørsmålet er då, ka musikk skal vi bruke? Vi har allerede funne ut ka type dans vi skal danse, men vi slit med å finne noke bra musikk som massa seg, og som ikkje er for fjortizz/poppete. Vi treng hjelp?

p2110043

So då spør eg deg/du/dokke om hjelp! Vi skal danse typen moderne, men ikkje for rart. Vil helst at musikken ikkje skal være FOR voldsom og, sånn at en har tid til å leve seg inn i bevegelsane. Kom med forslag! Vær so snill? Om vi ikkje finn musikk kan vi like gjerne gje faen. Fuck me, i CAN dance.

signaturen

3 ord

kul blogg, elsker designet! :-D

Nina!

16.feb.2009 kl.21:56

Sia - Breathe me

Mathias

23.feb.2009 kl.04:27

Hvis dere kjenner noen som er flink til å redigere musikk så har jeg en nydelig låt som passer meget godt til moderne/lyrisk dans. Sangen heter Konstantine og gruppen heter Something Corporate link: http://www.youtube.com/watch?v=ZMwI1DlZpyYGrunnen til at dere bør kjenne noen som kan redigere den er at den er 9 minutt lang, og det blir kanskje litt vel lenge å danse på UKM. Sangen begynner rolig og bygger seg opp mot et klimaks, og roer seg ned mot slutten. En sang som jeg har forelsket meg fullstendig i. Ønsker dere lykke til med både koregrafering og øving, og forhåpentligvis med UKM. Jeg heier på dere! =)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten