Sumar er det å elske.

Sumar, også kalt sommer. Eg vil sei det er det vakraste som fins. Du vert glad, og du slepp å bekymre deg for lekser og skule. Du er rett og slett fri. Fri i fra våte sko, som er oversvømt av slaps. Fri i fra Ullvang sokka, boblejakke, neglebitt, tørr hud og overprisa sydentura. Du har to heile månedar til å gjere nesten kva du vil. Til å oppleve nye ting, oppleve gamle ting. Til å nyte livet.

Du kan springe på stranda å sjå på heite surfera, som tilsynelatande visstnok er jenter. Ein kan springe på gamle kyrkjegardar, som ikkje er kyrkjegardar men museem. Du kan la håret flagre i vinden medan du går på stylter. Du kan le av mannfolk med dobbelte penis-forlengerar. Du kan rett og slett leve.

p7202159
p7202162
p7202165
dscn0144
dscn0114
sommar
hide
Sumar er tida du skal gjømme deg frå hasjrøykande-buskemenn. Eg veit dei er der. Difor må du saumfare eit kvart tre du finn på vegen. Dette er spesielt trygt om natta. Då der er flest. Og gud kor eg saknar sumaren. Eg elskar deg.

signaturen

2 ord

hajin

20.feb.2009 kl.00:32

SV: Det der er jo bare snacks! Stakkars jente, ser ikke forskjell mellom snakcs og mat... :/For mange jenter som er sånn. Jeg er ikke 100% fornøyd med kroppen min, men trener av og til og spiser hva enn jeg vil. OG jeg er en matelsker.Siterer et ordtak ei venninne av meg skrev på bloggen sin:"Jeg spiser ikke for å leve, jeg lever for å spise!"

Anette

20.feb.2009 kl.12:10

SAKNAR SUMAREN! Og deg, sjølvsagt!Men du? Kan du sende meg bildene fra kvelden 21.07.08? :D

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten