Dance dance, baby!

Eg har utsett tidspunktet for kortid eg skulle reise til Bergen, nettopp for å være igjen på Sandane å danse. Eg trur eg gjorde rett i det. Malin, Solveig og eg har bestemt oss for å skulle lage ein dans til UKM. Men vi magla tid, kreativitet, motivasjon og ro. Det vi ikkje mangla var ein plass og øve. Heldigvis har vi nokre nedlagde lokaler på Sandane, og vi tok nytte av det gamle danse lokalet.

Eg huskar det som det var i går eg var 10 år gammal og skulle danse der. Det var svære saker. Heilt ny dansesal. Med speil! Eg kjende igjen iveren medan eg kom inn døra igjen i dag. Ingenting hadde forandra seg. Bilda frå gamle danseoppsett og operar hang der endå. Kostymeskapet hadde stått urørt litt for lenge. Men no har vi bestemt oss for å blåse liv i salen. Dette vert vårt nye lokale.

Vi dansar som om ingen såg på. Til tross for at eg har tatt opp det heile.. Nettopp fordi vi alle er flinke å improvisere(?), men så har vi like god hukommelse som ein gullfisk, og glømmer det WOW-moovet vi nettopp har gjort. Herlig kveld var det iallefall. Spesielt når vi alsluttar det heile med å ta bilde kor det ser ut som vi får noke *Sensurert* hardt opp i *Sensurert*

cimg0473
cimg0478
cimg0480
cimg0481
cimg0484
cimg0482

Kva bedrive du søndagskveldane dine med?
signaturen

Ét ord

Mathias

24.feb.2009 kl.19:22

Jo takk, har det bare bra! =) Og hvordan har demses det Eirin? =)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten