Lyckelige gatän.

Lat oss alle leve i nuet og hoppe i sofaen! Det i det minste det eg har gjort i det siste. Det er vinterferie. Og eg aktar å nyte det på mitt beste. So då startar vi med å ha videokveld med storesystra. Det trengs. Kven skulle tru at vi som krangla so ofte som små, skulle være so gode vennar no? Men det er deilig. Vi har shoppa i lag, vi har ledd, vi har mimra og vi har levd. No vert det sikkert middag før vi skal hoppe i bilen på ei lita reise til eit island. Et land kor alt er dekt av is og det kun er mulig å ta seg fram på skøyter. Vi snakkar om Iskanten ved Vannkanten på Vestkanten. Ditta skal bli kjekke saker. Eg vil sei eg befinn meg i ei lukkeleg gate.

bilde
cimg0493
cimg0492
cimg0497

Outfit:
Cardigan - Gina Tricot
T-skjorte - Cubus
Skjørt - Cubus
Thighs - Pieces
Veske - Moods of Norway
Briller - www.dreasshop.blogg.no

signaturen

5 ord

karen emilie

25.feb.2009 kl.14:35

stem på hvilken pengbok, www.karenrusten.blogg.no :):)

L

26.feb.2009 kl.01:49

Å eirin, du har så god stil!!Det skjørtet var jo berre driiiit kult for to år sida, og brillene.. U go hippster! :D

Amalie!

26.feb.2009 kl.19:40

EIRIN!Eg og slaskar nu i ferien.Men du..eg får ikkje til ditta here med kategoria. Eg har jo laga ulike tittlar og putta inn URLar og diverse..men eg det skjer liksom ingenting. Hjelp?

Eirin Victoria

01.mar.2009 kl.21:37

L: Skjørtet eksisterte ikkje for to år sida, sidan det er frå fjordårest kolleksjon. Brillene er og omtalt som årets hotteste i Det Nye.. Uansett har det ikkje noke å sei, i og med at det e min stil, og ikkje en cat-walk stil som skifta like ofte som du helde framstår som anonym.. Eg tør i det minste være meg sjølv :)

mita^^

04.mar.2009 kl.22:29

hihi..va gøy å ha deg på besøk^^ MEN fy søren so du rota på romme mitt:P slaske-søss;D

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten