Farvell fjellheim.

Etter ei lang, men god veke, er uheldugvis vinterferien over. Men sant skal seiast er det litt godt å komme heim å kunne såve i si eiga senga. Ikkje treng eg klatre, bokstavlig talt, i seng, for so å måtte ta til nytte Sov i ro, so eg i det heile tatt hadde ein sjangs til å kunne få sove sidan eg delte rom med ein knurrande dinosaur.

Vinterferien starta sakte. Men alt har alikavel gått so fort. Ikkje har eg såve lenge ein einaste dag. I mot min vilje. Det har vore planar kver dag. Og det er kanskje difor eg ikkje har hatt tid til å poste eit einaste innlegg den siste veka. Men her kjem det. Fyrste eg kjem på som kan være verdt å nevnast var når eg skulle teste mine ferdigheter på isen. Eg vil kalle meg Bambi.

dsc04812

Vidare har eg tatt tog til Nesbyen. Der fekk eg behagelige oppleverlsar. Spesielt når eg ligg å søve, og våknar med ei rompe plassert midt opp i ansiktet. O lykke! Det er vel det ein kallar ein draum? Vel framme i Nesbyen vart eg helst av nokre viltra krabatar, også kjent som fetterar. Dei kom med kalde klemmar, eine etter den andre. Ikkje var eg kledd for å bli lagt i bakken to gongar på rad, so når tredje fetteren kom var det hans tur til å bli lagt i bakken. Det var kjærlig latter rundt hytta då ja.

For å ikkje bli sjukare enn vanleg må ein jo ha på seg ein dress. Allerhelst ein som er ti tusen gongar so stor som deg. Men ein må lide for skjønnheita. Ikkje det at ein blir så skjønn i denne, men i det minste varm. På den måten kan ein fortsette leiken. Eg føler meg som ein liten unge igjen. Og det minner meg om slik det var når eg var 10 år. Då vi søskenbarna samlast og fant på alle slags rare greier. I ditta tilfellet vart det snøkrig oppe på taket.

dsc0402

dsc0410

dsc0403

dsc0167

dsc0189

dsc0498

Det er rett og slett herlege mennesker. Og augeblikk-bilda er fantastiske! Takk til mi supre tante, som og er super fotograf. eg vil tru det blei tatt 800 bilder, kun i løpet av helga. Kjem sikkert til å legge ut noken av dei seinare. Men til des, seier er. Vi bloggast!

Kva har du gjort i vinterferien din?
Kva skal du gjere i vinterferien din?
Er du lei snø?


signaturen

Ingen ord

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten