Facinasjon - A.

Framover vil eg poste ein gjenstand/person eller hendelse som eg vert facinert over, etter alfabetisk rekkefølge. I dag vil det bli bokstaven A, og eg har ei fantastisk historie!

Dagen starta med kaso, som eg skreiv i forige innlegg, og medan eg satt her å skreiv. Vel då kom min facinasjon vandrande inn døra. Arne Mathias Heen Ask. Han er ein gammal klassekamerat, som så fint klarte å forlate oss i fjor, til fordel for studie i Frankrike. Nettopp plassen kor eg trudde han fortsatt var.

Ein blir litt lamma når ein får ein slik overraskelse slengt rett opp i ansiktet. Ein er heilt uforberedt. Han skulle jo ikkje være i Norge. Ikkje som vi visste om iallefall. Eg veit i det minste om noken andre som kjem til å bli særs overraska når eg skal ta han med for å møte ho. Lurer på korleis dette kjem til å gå Katarina?

arne

Biletet er tatt ein av dei siste dagane vi skulle sjå Arne før han drog. Lurer på korleis det vil bli å skulle besøke han i Frankrike, og måtte stå på flyplassen og sei hadet. Heldigvis er det ikkje so lenge til sommarferie, so då vert alt bra. Arne Mathias Heen Ask er ein god facinasjon, og ein fantastisk overraskelse! Velkommen heim!

Er du blitt overraska på denne måten?
Kva er du facinert over i dag?


signaturen

3 ord

Trine

02.mar.2009 kl.09:17

Fin ide da å skrive om folk du er fasinert av!www.trinecam.blogg.no hvis du vil titte innom.

lulla

02.mar.2009 kl.09:30

Sv: Heh, ja. Kanskje sant, men spørs jo hvordan man bruker den, da :)

Mathias

02.mar.2009 kl.20:25

Idag er jeg facinert av hvor mye lyd 200 mennesker klarer å lage i et auditorium under en forelesning når de er stille. Det er mange decibel det! På samme tid ble jeg facinert over hvor lite respekt folk har for sine medstudenter! Hvisker og tisker og forstyrrer forelesningen for oss som faktisk har lyst å følge med! Grrr... Godt å komme hjem og lese nydelig ord fra deg da!! =)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten