Vikar!

Eg føler meg relativt flink. Eller, andre føler eg er flink? Uansett så har eg fått etterspørsel om eg kan være vikar for danselæraren min. Eg skal instruere to forskjellige klasser. Fyrste vil være for noko kalt Dansemix.. Er ikkje heilt sikker på kva eg skal få dei til å gjere endå, men dei har ein dans dei held på med, so får eg fikse noko anna morro dei kan gjere på.

Vidare skal eg ha ei fantastisk søt klasse med små ballerinaar. Det skal bli kjekt, ettersom dei er so ivrige etter å lære. Spørsmålet er om eg kjem til å orke å høyre på klassisk musikk heile veien, men eg får nok bite det i meg. Ditta her skal eg klare! Trur eg.

Vidare føler eg det går supert med dansen Malin, Solveig og eg skal framføre på UKM. Vi fekk iallefall skryt av det lille vi har laga. So det blir nok endå meir øving i måra, samt i helga. Guri som eg gleda meg! Dans er jo fantastisk! Men so skal heile gleda øydeleggast av det faktum at eg har ei stor matteprøve på fredag, og eg er ikkje forberedt. Vi lar det gå, men eg må få 6'ar på den. Buhu, stakkars meg! Eller ikkje.

Kva har du gjort i dag?
Kva er din yndlings hobby/sport?
Har du et råd til meg som ny vikar?


28008351235941249275n400

Ét ord

Mathias

12.mar.2009 kl.10:52

Råd til deg som vikar: Vær deg selv, gi kompliment for bra dans, og konstruktiv kritikk ved feil fra dine elever. Smil og vær glad og kos deg!Det har jeg lært meg på jobben i barnevernet.. Funker fint! =)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten