Facinasjon - D.

Det å skulle ha posta facinasjon, på facinasjon kver dag, har eg glømt. Eller ikkje hatt tid til. Men stadig vekk er eg like facinert. Og eg vil tru omtrent kven som helst kan gjette kva dagens facinasjon er. Dans!

Eg er facinert over at det går an å bevege seg på så uttallige mange forskjellige måte. Og at det i det heile tatt eksisterer so ekstremt mane forskjellige stilar. Det er rett og slett utrulig. Sjølv eg har dansa sidan eg var 8 år, men eg vil aldri være i nærheten av å kunne en brøkdel av det som eksisterar. Dans er rett og slett for personlig. Det er eit uttrykk for dine følelsar, tankar og idear. Nesten som kunst. Ja, dans ER kunst!

Det faktum at dans utartar seg som det gjer, er og fantastisk. Det noko som stadig er i endring. Det vil aldri stå stille, og det vil stadig komme opp nye artar. Ikkje berre eksiterar det på bakken. Men på is, på rulleskøyter, på vanlige skøyter og gudane måtte vete ka ein kan finne på å danse på.

Dans brukast og i uttallige forskjellige samanhengar. Det er ikkje berre for å vise seg. Det kan være spiritualistisk. Som ein regndans. Dans brukast til å fortelle ei historie, til å fremme eit budskap eller til å ha det kjekt. Dans er og så spredt som til kulturelle sammenhengar, som folkedans.

Dans er rett og slett så fantastisk og stort at ein ikkje kan klare å samle alt. Eg er rett og slett facinert over at noko so "enkelt" kan være so vanskeleg. Det er ikkje som fotball, kor du kun skal skyte ein ball i eit nett.Kva er du facinert over?
Kva type dans foretrekk du?
Dansar du i det heile?

28008351235941249275n400

9 ord

12.mar.2009 kl.00:15

Det e aldri to r'a i aldri:P aldri to ll'a heller, for den sakssuld.. kul blogg btw:)

Sunniva

12.mar.2009 kl.00:30

Han gutten var utrolig dyktig.

Linn Jeanette

12.mar.2009 kl.00:46

jeg danser :D blanding av house, hiphop, og hjemmelagde greier vet du :D

Tine

12.mar.2009 kl.08:45

Yeah, kunne ønske jeg ikke interesserte meg for dem xDMen sånn er det nå, da.Jeg dansa forresten jazz/street i et år, men så begynte jeg å spille gitar istedet ;)

Mathias

12.mar.2009 kl.11:04

Jeg er like facinert av dans som du er tror jeg, men ikke på langt nær så flink! Danser desverre særdeles lite, men jeg øyner mine muligheter til å ta en liten svingom. Digger den snutten om evolusjonen av dans! Han tar det virkelig på kornet, selv om han mangler myyyyye. Ta en dans når som helst med deg kjære!! =)

12.mar.2009 kl.15:16

KjøKKenet, viss ikkje blir det kjøøøøkenet :P

Yngvild

14.mar.2009 kl.13:55

Korleis var det å bu der eigentleg? Me var der berre ein dag, og eg fekk inntrykk av at det kanskje kunne ha blitt litt kjedeleg å bu der i 2 veker. Men det er definitivt den flottaste byen på heile øya. Om ein kan kalle det ein by :PEg og synst dans er facinerande. Du må søkje på lindy hop på youtube. Det er seriøst dritkult! Ante meg forresten at du hadde dansa i nokre år, ja ;)

Runar

15.mar.2009 kl.20:30

Eg forlanga at du redigera innlegget med en gang !! Dans kan ikkje samanliknast med fotball ein gong. Det er ein heilt anna dimensjon, dans e BARNEMAT i forhold !!

Therese Kristina

17.mar.2009 kl.11:17

Eg dansa kvar dag, eg. Ballett, jazz, funk og moderne :)Dans er IKKJE barnemat i forhold til fotball. Dans er kunst - en måte å utrykke seg på som er individuell for alle som dansa. Dans er fantastisk!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten