Endeleg fred.

Det gjekk som eg hadde håpt. Vi gjekk vidare på UKM! Rett og slett fantastisk, med tanke på at vi vart ferdige med dansen i går. Det kunne gått betre, men vi er fornøgde.

Det heile var svært nervepirrande. Vi starta med å gå bak/inne på scena, medan sceneteppet var igjen, og ein film blei vist. Vi skulle då spre røyken rundt om. Nettopp fordi vi var dei fyrste til å skulle bruke røyk, men og for at alt ikkje skulle samle seg. Då vi var ferdige måtte vi berre sette oss ned midt på scena å vente. Vi såg døde ut. Blått lys og tomme auge pleier å gje oss den effekten. Vi høyrer konfransieren pressentere oss. Det er no vi har sjangsen!

Vi sitte der. Venta. Folk peika og kommentera. "Det sitte noken der" "Oi! Sjå der då" "Dei ser døde ut jo". Tellinga kor vi skal begynne er ferdige, og no må vi berre la det stå til. Heldig var vi som ikkje kunne sjå publikum ettersom motlyset var sterkt. Hadde eg sett alle 300, hadde eg nok gjort meir feil enn det eg gjorde.

Alt gjekk for seg relativt ok, men eg kjente ein viss lettelse av å være ferdige. Springe mot mine andre dansepartnera, dette i bakken og puste ut. Endelig var vi ferdige med det. Trudde vi. Aller sist av opplesinga for kven som kom vidare høyrer vi: Og sist men ikkje minst.. FRYMSK!

Til tross for at det er særs kjekt å komme vidare, ville det vore en befrielse og ikkje gjere det. Etter å ha dansa x-antall timar dei siste vekene er eg rett og slett utsleten. Men so skal eg lade batteria mine i London og Paris. Eg ser fram til det. Ellers har vi blitt bedt om å opptre med kulturskulen og neste mnd. En skal aldri sitte i ro!

Har du deltatt på UKM?

28008351235941249275n400

2 ord

theresekristina

21.mar.2009 kl.10:56

Dåkke fortente virkelig å gå vidare! :)

Mathias

21.mar.2009 kl.11:45

Gratulerer så mye!! Skulle ønske jeg kunne vært der og se dansen! Finnes det noen opptak av den, kanskje på youtube? Si ifra, for det hadde vært en sann glede! Igjen, gratulerer! Jeg er sikker på at det var fortjent!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten