Facinasjon - E.

Dagens facinasjon går til egosentrisme. Eller so kan du kalle det Eirin. Det høyres heilt sjukt ut, men ja. Eg er facinert over meg sjøl. Kordan en liten rar skapning som meg, skal kunne klare å gjere alt eg har gjort, holde ut med alt som har skjedd, og fortsatt være i live! Det er bemerkelsesverdig! I frå mi side. Sikkert ikkje frå deg, ettersom du ikkje veit en brøkdel av alt.

Eg er facinert over Eirin(meg), og den egosentriske faktoren ved meg. Eg er jo relativt ego som dedikerar eit heilt innlegg kun om meg, til tross for at det egentlig er det eg alltid gjer. Men no blir det fokusert på meg, ikkje kva som skjer rundt meg?

For at du og kan være lit facinert, so kan eg skrive litt om kva som har skjedd. Eg er 17 år, og har allerede budd i to forskjelige land. Eg har budd i 4-5 forskjellige kommunar. Eg har hatt min eigen jobb frå den dagen eg fylte 16, og klart å kombinere det med skule. Karakterane mine ligg på 4+/6. Og korleis eg klarer dette veit eg sannelig ikkje! I mellomtida der har eg dansa i 10 år, uten å skade ein einaste fot. Eg kan minst 3 forskjellige språk, men og en rekke med setninga på minst 10 andre. Eg klarer faktisk å lage mat sjølv, ta oppvaske, vaske kleda mine og vaske huset!
Eg er rusfri og stolt av det! Det facinera meg at eg klarer å stå i mot det, i eit slikt samfunn som vi er i dag.

Der er ti tusen andre ting som gjer meg stolt øve meg sjølv, som eg ikkje føler for å legge ut. Men eg må sei eg er mest stolt over dei som er rundt meg. Som klarer og holde ut! Det er dykk som burde få rosen!

Kva er du facinert over i dag?
Er du fornøgd med deg sjølv?
Kven er din rollemodell?
Er det egosentrisk å være fornøgd med seg sjølv?

28008351235941249275n400

3 ord

theresekristina

21.mar.2009 kl.13:33

Eg synst ikkje det er egosentrisk å ver fornøgd med seg sjøl :)

Katarina

21.mar.2009 kl.16:46

Vel og merke, sikkert like egosentrisk som deg. og det er godt du tek ideane mine til blogging!I dag er eg facinert over hjernekapasitet, og sjå korleis hjernen og kroppen fungerar som to forskjellige individ. det er godt!

Synne

21.mar.2009 kl.22:49

sv: Så bra, da er vi to :DJeg synes absolutt ikke det er egosentrisk å være fornøyd med seg selv. Tvert imot,- det er flott!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten