Kordan kan ein huske når ein har gløymt?

Du sitter igjen med følelsen. Eller so sitter du igjen med gleden av at du trur du sitter igjen med følelsen. Eg meiner. Kva gjer du når minna forsvinn? Det mister et ansikt. Du skal huske en person som du følte for, men du kan ikkje heilt sjå han for deg. Kva gjer du då? Kva gjer du når du vil huske, men ikkje klarer? Ikkje fordi du ikkje har viljestyrken, men fordi du rett og slett har glømt.

Eg merkar det er vanskelig å tenke på visse personar. Ikkje fordi eg koblar dei med noko negativt, men fordi eg rett og slett ikkje huskar kordan personen såg ut. Eg har glømt latteren, smilet, lyden av stemmen. Det gjer meg på ein måte litt trist, for eg vil so gjerne huske.

Avogtil lurer på om eg har fått tideleg alzheimers. Du skulle gjerne hatt noko å hente i frå. Om det var ein gensar med dufta. Eit bilete. Ein gjenstand som minte meg om noko vi hadde saman. Men slik blei det ikkje. Det var ikkje nok tid til slikt. Synd. Er det då ein berre skal gje opp? Late som om det aldri skjedde, og leve på minna om at der var noko, men du huskar ikkje heilt kva?

unknown20codddmic

Er det ein person i livet ditt du gjerne vil huske, men ikkje klarer?
Kva gjer du for å holde på minna lengst mogleg?

signaturen

7 ord

Ann-Charlotte

24.mar.2009 kl.14:20

Jeg tattoverer inn minnene på kroppen min! Slik at de aldri kan viskes ut med tiden!

Ann-Charlotte

24.mar.2009 kl.14:27

Ja, det kan jo bli formye..Men ta litt under foten :P Så syns ikke alt :P HOHO

Ann-Charlotte

24.mar.2009 kl.14:46

Hva har du der da? Jeg har en på stumpen, en i korsryggen, 3 i nakken og to på håndleddet. Skal ta en til på underarmen.

Ann-Charlotte

24.mar.2009 kl.14:52

De 3 stjernene jeg har i nakken symboliserer en ny start for meg..Hjertet på stumpen er for ny kjærlighet.. Men som er godt skjult.. De på håndleddet er navnene til de to som har betydd mest for meg. Mira, hunden min som jeg hadde i 14 år, som gikk bort i 2003.. Og Leah som er hunden min nå. Uten henne hadde jeg ikke vært her...Den i korsryggen var vel mest for pynt.. 3 år siden jeg tok den..Den neste blir GG på underarmen.. Og en Sommerfugl som skal være på ribbeina :)

Ann-Charlotte

24.mar.2009 kl.15:01

Ah, det høres kjempe fint ut! Jeg har noen bilder på bloggen her ( hvis du leter litt ) fra forrige uke av den sommerfuglen jeg vil ha.. :)

Ann-Charlotte

24.mar.2009 kl.15:23

den var kjeeempe fin!!! fant du de jeg snakket om?

Stine

24.mar.2009 kl.18:58

Haha, nei sant d:P trur eg har fått d til no:P Eg ekje so hightec eg veit du:P

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten