Personkrenking!

Eg kjenner eg blir irritert og frustrerte. "Det er jo ikkje dokke vi gjer parodi av, kun ideen om dokke og det er lov". At nokon skal gjere parodi av meg og ei anna er for so vidt greit, men at vi ikkje skal få beskjed om det, det er rett og slett uhøyrt! Spesielt når det var eit so alvorleg tema. Det forstår ikkje dei. Eg føler meg makteslaus.

Der skal eg sitte og sjå på en parodi av ideen om noko eg "har gjort". Å bli ledd av, av kanskje 400 personar. Eg kjenner latteren bruse inne i kroppen min. Eller so kallast det sinne? Haha! Eg veit det er kjempe morro. Spesielt når det gjekk so longt som at vi fekk henvendelsar frå transvesittar som ville filma at vi hengte oss sjøl. Kva skjedde med menneskerettighetane? Og kva skjedde med vern om personkrenking.

Mange lever etter; Bedre å få tilgivelse enn tilatelse. Fuck det seier eg! Eg er forbanna! So då får vi berre sjå i måra korleis det egentlig er. Om dei snakkar sant. At det ikkje er oss dei skal kødde med. Uansett. Unødvendig er nøkkelordet her.

Har du blitt "krenka" på samme måte?
Kva ville du gjort om nokon parodiera deg på en negativ måte, og deretter seier dei IKKJE gjer det?

signaturen

6 ord

theresekristina

25.mar.2009 kl.15:59

Eg hadde blitt forbanna!Men kem er det som gjer det? Russerevyen?

Konrado

25.mar.2009 kl.21:21

sv:Ja altså... det KUNNE vært bedre timing skal jeg være ærlig... men så kom jo karmaen og banket meg for deg også, med tanke på kuttet.... så jeg får skylde meg selv :)

KimSkoglund

26.mar.2009 kl.09:06

SVAR: Eirin Victoria;Disse er bare for motens skyld og utseendet.det har ingen gode formål utenom at frakte det til meg forurenset sikkert ganske ekstra på flytur fra Canada og helt hit til min arm.Livestrong armbåndene har et formål og er smarte og betyr mye for mange, de betyr mye for meg også vis du bare lurte,stefaren min lå lenge med kreft og mamma og jeg satt inn gud vet hvor mye penger til kreftforeningen og sleit lenge,etter det så har jeg gått med dem lenge før jeg greide og miste den, men denne har jeg kjøpt av mer en bare fordi den er kul, men fordi den skal minne meg på noe, det har egen intern betydning for meg, som jeg trenger og minne meg selv på vær dag.

Katarina Rosø

26.mar.2009 kl.10:12

gratulerer! du har vunnet konkuransen min. jippi. næt!

Isabell Veronica

26.mar.2009 kl.12:46

Det dei gjer, blir for gape ;)Syns PP-company var en super plan, eg. Stå på!

Ann-Charlotte

26.mar.2009 kl.20:52

Ja :D

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten