Livet er herleg!

Eg har bestemt meg. Det skal være herleg. Uansett om du vil det eller ikkje. Eg har bestemt meg for at det ikkje er noke du kan gjere, for å øydelegge idealet mitt. Du skal ikkje klare å trykke meg ned i dritten din. Det får du klare sjøl. Nettopp fordi eg ikkje orkar. Har nok av det sjøl, men det skal ta ein slutt. Alt skal bli herleg!

Vi får fokusere på det positive for å få det til å skje. Og eg må sei det er mykje positivt framover, om vi ser vekk i frå to heildagsprøver dinna veka. Dei gløymer vi. Vi ser forbi det negative og energikrevande. No skal vi være lykkelige og glade. Aller helst i London, Paris og Rouen! Som faktisk eir ein realitet, i og med at Katarina og eg reiser dit på laurdag! Fantastiske saker. Vekk frå folk med psykotiske problem, vekk frå travle dagar og vekk frå det normale liv. Det som er endå meir fantastisk er at dette livet skal bli ein realitet. Ein eller anna gong.

So kva gjer deg lykkelig om dagen? Eg veit at venna rundt meg gjer meg lykkelig. Det å besøke familie som du knapt nok ser, det gjer meg lykkelig. Å ta seg ei real shopping runde, uten å blakke deg, det gjer meg lykkelig. Det å vete at alt kan bli bedre. Det gjer meg virkelig lykkelig!

signaturen

Ingen ord

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten