Vous voir en France !

Etter mykje om og men, blir det London tur. Den har vore utsatt i eit halvt år, men no. No skal eg faktisk reise! Det heile føles fantastisk ut. Sett vekk i frå at kofferten min er øydelagt frå ein anna tur eg hadde før jul. Men det skal ikkje stoppe meg. Eg skal pakke kofferten passe ikkje full, slik at eg har plass til alt stashet eg finn i London. Håpar eg.

Det kjem til å bli en prøvelse i seg sjølv. At pengane skal strekke til både shopping, litt reise og mat? Vi ser korleis det går. Eg ender vel opp som ei utsvolta jente som streifar frå kafé til kafé berre for å finne et halvtopphete smørbrød. Er det då ein er komt so longt at ein bør skjønne ein er... avhengig av klede?

Uansett bør eg sette meg ned med ei liste. Kva er det eg virkelig treng? Kva kan eg kjøpe nytt av? Kva kjem eg til å kjøpe nytt av? Eg trur eg og burde sjå igjøna diverse antrekk. Jesus. Eg gledar meg so fælt til å reise til London OG Frankrike! Til tross for at eg aldri har vore i noken av landa, vil eg tru det er fantastisk! Sjølv om eg kjem til å føle meg passe mal plassert på Starbucks, i og med at eg ikkje drikk kaffi. En kakao takk?

Blogginga får vi sjå korleis eg avviklar. Eg er stadig overbevist om at eg skal ta med meg pc'en. Kanskje det blir eit par videobloggar? Vi ser! Uansett so gledar eg meg som ein liten onge! Fantastisk!

Kva skal du gjere i påska?
Har du nokre supre shopping tips for London og Paris?

signaturen

Ét ord

Nina sin vei mot scenen

02.apr.2009 kl.18:00

Skal selv til London i april ! :D

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten