For ei lykke!

Reisa starta klokka 5 i dag tidleg! Det tar litt på, men i det heile er alt ok! Spesielt når vi kjem fram og alt er HERLIG!

Vi var rimelige skaptiske når vi nærma oss flyplassen. Av det vi kunne sjå iallefall. Det har logge ei tjukk skodde over heile Bergen i natt, og i dag. Men det gjekk greit, og flyturen til Oslo var i gong. I Oslo skulle det ikkje gå heilt prikkfritt helde. Flyet var overbooka, og nokon måtte sei i frå seg plassen. Personen/personane skulle få 300 euro i reisegevinst, eller 150 euro i cash. Vi nølte litt om vi skulle sei i frå oss plassane. Det er ein ny tur det! Men slo det frå oss når vi fant ut vi måtte vente 5 timar!

So var vi komen til London. Det er fantastisk! Men samtidig so surrealistisk. Varmen er kvelande. Ja. Varmen! Det er rett og slett sommar her! Men vi må sei vi blei skuffa i eit par sekund. Å komme til hotellet var kjempe lett. Men når vi kom fram; "Dokke er flytta til eit anna hotell".. hæ? Men sant skal seiast. Det nye hotellrommet er FANTASTISK!

cimg0937
cimg0940
cimg0942

Hotellet heiter Indigo, og når vi kom inn på rommet var det sånn rolig spa musikk. 5 meter i frå rommet her er det og eiget treningssenter og badebasseng! Er det ikkje luksus? Vi har eige kaffiservise, og kjøleskap. Der ligg fint ein hørfønar, og handklena er på størrelse med hagen min heime!

No er det å slenge frå seg alt, skifte og komme seg ut! Ha det fantastisk!

signaturen

5 ord

theresekristina

04.apr.2009 kl.15:50

Herregud, så fint der va! Kos deg masse :D

Nikky

04.apr.2009 kl.19:21

så fint!

Malin

04.apr.2009 kl.19:44

wiii eg gleda meg til å lese meir om kordan turen går!!!!:D

Amalie!

05.apr.2009 kl.00:59

Så bra dåkke e vel plassert!HAVE FUN !Eg lika dåkke!Hugleik.

elisabethks

13.apr.2009 kl.15:20

hva kostet hotellet? :)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten