Travle dager = shopping.

Når ein endeleg er komen heim, er det rett og slett fantastisk å kunne sette seg på senga og puste ut. Til tross for at dagen har vore kjempe herlig, er det deilig å sitte i ro. Sleppe å måtte sloss med en gjeng sultne salg-kjerringe på store kjøpesenter. Vi har vore på shopping i Oxford Street. Det er ein prøvelse i seg sjølv.

Uten om shopping har vi vore på kino og. For min del var den rett og slett. Rar. Ikkje berre filmen, men kinosalen. Ikkje var lyset heilt slukka. Men salen stinka piss og! Kven pissar i ein kinosal?! Selvfølgelig var det greit med et avbrekk, men når filmen er so kjedelig, so vil en allerhelst berre komme seg heim å såve.

Uansett så er vi komt tilbake på hotellet, før vi tenkte oss ut igjen for å få oss noke å ete. Heilt utrulig kor lenge eg klare å gå her om dagen uten mat. Kan jo gå 9 tima?! Sjuke sjuke meg. Men slek blir det når eg foretrekk shopping framfor mat.

cimg1095

Ditta er berre litt av fangsten. Der er to kjolar til, eit par filmar, 3 forskjellige tights, minst! Det er fantastisk billig her. Og det likar vi. Katten, som er ei pute, er for øvrig ikkje til meg. Lille systra mi blei 3 år forige helg, so tenkte ho måtte få noke. So får eg berre håpe ho likar fargestiftane som er forma som disney-figura! Skoa og kjolen er i frå Top Shop. Dei har so fantastisk mykje fint der! Men når ein går der aller sist og er kjempe sleten, klarer ein rett og slett ikkje få med seg alt. Alikavel er eg nøgd.

No må eg nesten avslutte for å finne meg noke mat. Det begynn å bli på tide. So med det seier vi ha ei fantastisk påske! So vil det komme fleire oppdateringar i løpet av veka/kvelden. Trur det kjem en film som viser korleis en (ikkje) skal prøve klede i ein butikk. Vi bloggast!

Har du shoppa i det siste?
Kva har du shoppa?


signaturen

4 ord

Emilie Slangsvold

07.apr.2009 kl.01:21

Shoppa sko på DNA istad! haha:)Digger tingene du har kjøpt, btw:DHar du bestilt kjolen+sko fra nettet?

Amalie!

07.apr.2009 kl.10:48

Fantastisk kjole!Stå på vidare:D(Og et meir Eirin! Ikkje rart du blir utsletaa !)

theresekristina

07.apr.2009 kl.12:21

Så masse fint :D

Marita

14.apr.2009 kl.16:52

Den kjolen fra topshop var lekker! :-)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten