Good morning Love!

Eg merker dei fleste er kjempe hyggelige her i London. Det minner meg om naboen min, då eg budde på Gran Canaria. Kver gong eg møtte på ho, so var det " Hello beautiful, how are you darling?". Det er slike ting som gjer ein gla om morningen. Men det som og gjer meg gla i dag er at eg fortsatt ikkje er blakk. Og her er fortsatt mange butikkar!

Uansett so lovte eg ein film i går, for korleis en (ikkje) skal prøve kle i ein butikk, når køen til prøveromma er 20 meter long, MINST! Det er rett og slett sjukt! Problemet var at eg ikkje hadde noko singlett under t-skjorta, og eg måtte omtrent stå der i BH. Då er det om å gjere å finne ei løysing!Vi skal tilbake til Primark i dag, om vi orka. Det er rett og slett kaos der. Folk springa overalt, og grabba kle til seg, og ja. Ein skulle tru ein var på safari i ein jungel. Ikkje so rart når alt er so billig! Noken som vil ha solbriller til £ 0,95? Eller ein fantastisk kjole til £ 11? Om prisane ikkje seier det noko, gang det med 10!

Ellers skal vi være skikkelige trista i dag, og fare på sightseeing med ein double decker. Du veit dei røde bussane med to etasjar? Kan bli kjekt. So må vi muligens tilbake til Camden og sjekke ut det virkelige markedet, so blir det vel en tur til Hyde Park og. Blir kjekt!

signaturen

6 ord

Amalie!

07.apr.2009 kl.11:05

hahhaaJa, katarina trenge møkje kvile for å virke, sant det!hadde vore kjekt å fått sett når du prøvde å ta den av og!! HehheHa ein fin dag! Eg skal vie dagen til bilteori! (og blogging):D

cethrine

07.apr.2009 kl.11:16

Åh, jeg er misunnelig! Kos deg :-D

oda

07.apr.2009 kl.11:25

Åh, er du på oxford street? Primark er driit bra ! ;)

theresekristina

07.apr.2009 kl.12:33

Så søt kjolen va :)

Lena

07.apr.2009 kl.19:55

Hahaha, Eirin då :D Du kledde kjolen foresten :)

Malin

07.apr.2009 kl.23:36

hah når eg va i England, va vi også heile tida på primark!! de e en GENIAL butikk!! kjøpte masse bukse til 1 pund kvar x) (12 kr)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten