Borte bra, men London best!

Eg skjønnar ikkje koffår alle skal ha Frankrike til å være so fantastisk som det er. Eg for min del foretrekker London! Selvfølgelig ville det heile vore mykje bedre om eg faktisk kunne fransk, og på den måten hadde hatt mulighet til å kommunisere med befolkninga. Ettersom dei er for stolte til i det heile tatt å prøve å lære seg engelsk. Snakke engelsk er der i mot endå farligare. Eg skal vedde på om eg hadde snakka til dei på norsk eller spansk at dei ville ha hjelpt oss.

Frankrike er et land der en egentlig berre skal ha masse penga, og en skal berre gå rundt å sjå på fine ting. So bør en finne fran sjøl. Det har vi iallefall lært etter at vi måtte sitte 3 tima i taxi frå flyplassen til togstasjonen inne i Paris! Skrekk og gru! Vi fekk i det minste sove litt, noke som var bra sida dagen før var det døgning på høgt plan.

Uansett. Eg saknar London, men Frankrike kan eg spare meg for. Vi gjekk ut og åt på ein resturant, er heilt sikker på at vi betalte like mykje der, som vi har brukt penga på mat i London på ei heil veke! Iish, noken som vil betale nesten 10 euro for en halvliter Cola?

mat

Sida Frankrike var som det var, so hadde vi ikkje internett. Til tross for at vi budde på 5 stjerners hotell. Her skal alt koste pengar skjønnar du. Og derfor har eg ikkje hatt mulighet til å blogge sidan eg var i London, men har helde ikkje hatt tid til å blogge om dei siste hendelsane der. So derfor vil det komme korte oppsummeringar her og der framover. Ikkje nødvendigvis i dag, for eg skal nemleg sitte på buss i nesten 6 tima. Vi ekje heime heilt endå! I mellomtida kan du lese Madeleine og Hege sine blogga, for å få ett visst inntrykk over kva vi gjorde på slutten!

signaturen

9 ord

Emilie Slangsvold

13.apr.2009 kl.14:15

JEG VIL OGSÅ TIL LONDON:/

Vilde

13.apr.2009 kl.14:17

Mine opplevelser i Frankrike er ikke spesielt bra. bare matforgiftet og sykdom alle 3 gangene jeg har vert der. uflaks!

Vilde

13.apr.2009 kl.14:29

var jo ikke frivelig. Når familien er på ferie og de bestemmer at det er dit du skal har du ikke så mye og si når du ikke er speseilt gammel. Det er det kjipe med Frankrike, de er så sære på det med språket sitt,

theresekristina

13.apr.2009 kl.14:34

Det virka som dåkke har hatt det supert :)

theresekristina

13.apr.2009 kl.14:52

Sv: Var Skjult bra? :)

MADELEINE

13.apr.2009 kl.18:45

Oi, hørtes ut som om dere burde holdt dere til London med oss :D

MADELEINE

14.apr.2009 kl.13:31

sv: Haha, det var jo helt sykt da! :p Men det kostet vel flesk? Vi får møtes igjen i London neste gang! Jeg gleder meg til å dra tilbake :D

caroline sofie

15.apr.2009 kl.13:18

Jeg var i Paris sist sommer. Ja, det var fint der, men jeg blei utrolig skuffa. Var på interrail og det var ikke mulig å finne EN person på togstasjonen som snakka engelsk. De ba oss bare snakke på fransk eller stikke.. KJIP opplevelse, dårlig mat og veldig dyrt. Har alltid trodd Paris ville være superromantisk og nydelig, men det liknet mer et mareritt. FRANSKMENN suger.

Martine

26.sep.2009 kl.10:59

Jeg har ikke dårlig opplevelse fra Frankrike. Syns ikke det var så veldig dyrt heller. Jeg kjøpte klær der som kostet like mye i London.

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten