De er som nokre ny-utsprungne englar.

Orda kjem frå presten, som refererar til årets konfirmantar. Og med det kan vi konkludere, at ja. Eg har vore i konfirmasjon i dag.

Det er merkeleg. Eg føler meg i grunn ganske slem, i og med at eg ikkje har vore i den kyrkja sidan eg sjølv konfirmerte meg, og det er tre år sidan. Kvifor? Det veit eg nesten ikkje, men det kan ha noko med at eg likar å såve søndags morgon. Kjekt har det vore uansett. Anstendig presentering av slekt og venner er overstått, og eg sitt fortsatt ikkje igjen med eit einaste namn!

Konfirmasjonen vart halden på barneskulen min. Der har eg ikkje vore sidan eg slutta i 6. klasse. Merkelig nok hadde omtrent ingenting forandra seg. Det vart mykje mimring, og utforsking. Eg fant til og med eit svært måleri der, frå min kreative periode som kunstnar! Tenk at det hang der endå. Samtidig har vi klatra i tre. Ut i frå den hendiga har eg forstått kvifor det ikkje vert produsert høghelte sko til barn. Kvifor? Fordi det ikkje er lett å ballansere seg sjølv på et tau med 13 cm høge hælar!

taudans

Alt i alt har det vore ein fantastisk dag! Spessielt med so mykje god mat. Det er nesten litt behagelig at slekta mi er jevnt fordelt, og at vi kun har ein konfirmasjon i året. Det er ikkje sunnt å leve so godt!

Har du vore i konfirmasjon i år?
Konfirmerte du deg kristelig eller borgelig?

signaturen

2 ord

Vebjqrn

04.mai.2009 kl.17:28

Då eg folk for lite opplyste, så klart var det ei spørsmålsrunde :-pJoo, det ligg kanskje noko i det..

Maren

08.mai.2009 kl.00:20

Så pen kjole! Du er søt!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten