Økonomi meg her, økonomi meg der!

Det er tid for ein av dei siste tentamenane. Dinna gongen vert det økonomi, men eg er rett og slett ikkje klar! Det er kanskje ikkje so rart i og med at eg har gløymt att boka mi på skulen. Tilfeldig? Neppe!

Det er mykje som helde fristar enn å sette seg ned å lese, og ikkje minst lære alt der er å kunne om produktkalkulasjon i handelsbedrifter, budsjettering og ikkje minst miljøleiing. Æsj seier eg. Kvifor skal nyttige ting være so kjedelig å lære?

karakter

Eg velger å ikkje stresse for mykje med økonomistyringa og la den gå sin gong i måra. Deretter skal eg feire, og vere glad over årets prestasjonar i matte i år! Hadde det berre gått den vegen i alle faga.

Er du ferdig med alle tentamenane?
Har du sjølv økonomistyring?
Kor mykje gledar du deg til sommarferien?!


signaturen

16 ord

Katarina

04.mai.2009 kl.23:25

Har ein igjen - politikk og menneskerettar. eg gledar meg sjukt. næt. Eg har ikkje økonomi, og eg er svært glad for valga er tok i staden for. På ein skala frå ein til ti gledar eg meg ein million til sommarferien!

05.mai.2009 kl.00:33

Syking! Man får ikke så gode karakterer! Lykke til på prøven i morgen! :D

charlotte

05.mai.2009 kl.00:37

eg har ferie om ei veke nesten, og har to universitetseksamena igjen:)tihi.so flink du e i økonomi:P

Amalie!

05.mai.2009 kl.16:00

Ææææ, du kjenne smaken min altfor godt! DRITKULT BILETE. Han mannen på bilete har no, ofisielt, hugteke meg!Temmeleg greit å vere ferdig med økonomien, kan eg tenke meg!

Vebjqrn

05.mai.2009 kl.19:33

Stilig, kva forestilling er det? ;-)

Vebjqrn

05.mai.2009 kl.22:56

Åja, kult :-)

elisabeth

06.mai.2009 kl.11:14

hvordan var tentamen? hvilke oppgaver?

Eirin Victoria

06.mai.2009 kl.11:48

Elisabeth: Den var lang, og uoverkommelig! Fikk eksamen frå i fjor. Fyst skulle vi sette opp et heilt rekneskap, kommentere alle avvika frå budsjettet. So skulle vi føre en selvkost kalkulasjon for et produkt, og kommentere kvifor vi ville solgt det for so og so mykje. So skulle vi og skrive noke tull retta mot nokre paragrafregla frå bokføringslova og rekneskapslova. Og sist men ikkje minst skulle vi skrive et innlegg til et firma som handla om miljø, og relatere ditta til bedrifta, og ikkje minst koble det til Miljøfyrtårn.. Æsj seier eg! :)

elisabeth

06.mai.2009 kl.12:09

oisann... jeg skal nemlig ha tentamen i akkurat det i morgen :sjeg så bare at jeg hadde fått samme forberedelsesdel som deg, så da har vi kanskje samme tentamen?gruer meg nå altså...

Eirin Victoria

06.mai.2009 kl.12:26

Elisabeth: Mulig du får samme! Eg misunne deg ikkje for å sei det sånn! MEN! Hent informasjon her: http://www.miljofyrtarn.no/ Trur du må kunne forklare korleis bedrifta kan bli miljøfyrtarn sertifiserte.. Elns.. So er det kjempe lurt å skrive inn Saldobalansen på forhand, so du sleppe å sitte med det i måra.. For det tar tid! Mulig du har fått den på forhand? Om dokke har firmaet Bok og Kontor AS, er det samme tentamen :)

Anette

06.mai.2009 kl.13:19

sv: http://nn.wikipedia.org/wiki/Kj%C3%A6rleik. Haha.. Fekk forresten kortet fra deg i posten i går! Tusen takk, min vackra brud. Eg elskar deg! Og eg elskar nynorsk.

Amalie!

06.mai.2009 kl.14:27

hahha..skjønte jo det, men er jo ein tankevekkar:DSmurfekram

Amalie

06.mai.2009 kl.15:32

NEKKA!!Gratulerer! Du rula skulefag viss du ve, seie no berre eg !Og takk for det, i mårå e det nok stygt igjen! Neidå (:Men eg har jese lyst til å farge håret òg! Enten litt meir gullerotfarga, eller få stÆsja opp med litt lyse striper..må tenke på dee. Ve ivertfall gjer nåke, forandring fryder! NJAA; TJAA; HMM..SeJAH! No skal eg politikkere !

Anette

06.mai.2009 kl.19:16

sv: Eg syns egentlig det va ganske greit at det kom såpass seint, siden eg hadde glømt at eg venta på kort.. så pluselig va det bare her! En kjekt lys i hverdagen! :-D

siri

07.mai.2009 kl.15:55

kjempe bra blogg! :)

Vebjqrn

07.mai.2009 kl.22:45

Eg hasta kanskje litt ja, blei litt stressa fordi eg ville ha oppkøyring før sommarferien, det får eg ikkje no..Usj, det er aldri moro. Ver der for ho, ein bestefar som har vert der mykje er aldri lett å miste - det gjorde eg for eit par månadar sidan.Sant, du er so far den einaste som har fått meg til å sjå litt lysare på spansken i morgon ;-p

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten