Send til Norge!

blank_pageFor nokre veke sider var eg i vakre London. Kva gjorde eg der? Det har eg fortalt før. Kva fant eg der? Vel det skal eg sei deg!

Som ei kvar normal jente i London, reiste eg innom Top Shop. Der fant eg selvfølgelig ei kjempe søt kåpe, men grunna plassmangel i kofferten vart den ikkje kjøpt. Og gjett om eg angrar! Det skulle ikkje vare lenge. For gjett! Dei hadde akkurat samme kåpa til salgs på heimesida til Top Shop. O'lykke! Men nei. Dei sender kun til Europa. Men er ikkje Noreg i Europa? Å unnskyld. Kun til landa som er med i EU. 

Eg forstår ikkje kvifor det skal være so vanskeleg å skrive Norway, i stadan for Denmark. Dei ligg tross alt rett ved kverandre. So løysinga er. Ny shopping tur til London? Sende den til Sverige å få nokon til å vidare sende den? Eller forlange at Top Shop skal sende den til meg i Noreg? 

kpe
Eg kan ikkje noko for det. Men eg synest dinna kåpa er fantastisk. Tru meg. Den ser betre ut i virkeligheta! Og eg synest virkelig eg burde unne meg sjølv den, i og med so flink som eg er i økonomi! Jada, eg fekk 5 på økonomi-tentamen hin dagen. Her er det nokon som kan å sjonglere tall! Rart eg ofte er blakk då.

Har du opplevd noko lignande?
Bur du tilfeldigvis i Sverige og kan sende den til meg?
Har du handla på nett frå Top Shop før, og fått den sendt til Noreg?


signaturen

8 ord

Simone

07.mai.2009 kl.23:00

sv: denne fikk jeg faktisk av en nabo! men jeg skal få meg fler etterhvert! Jeg aner faktisk ikke hvor man får tak i det:S, men skal prøve å sjekke det litt mer ut, så da kan jeg kanskje skrive et innlegg om det ;)

Vebjqrn

07.mai.2009 kl.23:01

Yees, 17 og eit halvt heile sommaren? Det burde vert forbudt å vere haustbarn det året man vert 18!?Det er verre når det skjer brått ja, det var slik her òg.Hehehe, ein mulig eksamen då.. :-p

Katarina

08.mai.2009 kl.00:04

Åå, den kåpa hugsa eg! Eg satt på golvet og tok bileter av min eigen sko, og hadde shit ildt i føtta. Send mail til kundeservice og klag? Ka den kosta på nett?

Katarina

08.mai.2009 kl.00:36

Sucks da. Sikkert på tilbud i London no anyways! Haha. Eg kan sjå når eg er der? Viss du ikkje kjøpe den nu då. Kanskje likegreit at du ikkje kjøpte den i London, sia du verken hadde plass eller peng.

Anette

08.mai.2009 kl.13:58

Eg e innom topshop.com med gjevne mellomrom, og hjertet mitt knuses litt og litt for kvar gong, tru meg! Huff, eg må vær veldig glad i smerte.

Vebjqrn

08.mai.2009 kl.21:06

Heheh, sant det - burde funka det òg! Bra bra, fortsett å be - eg kaaan ikkje komme opp ;-D

hjartesmil

17.mai.2009 kl.00:06

sv: merk deg varenamnet og leit etter den på ebay om eit par veker. ;)

01.jun.2009 kl.16:39

Start en underskrifts-kampanje! Jeg elsker TopShop klær!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten