Put on your dancing-shoes!

I dag har det vore dommedag, vi fekk vete kva vi kom opp i eksamen i. Det gjer meg ingen verdens ting! Kvifor? Jo fordi eg fekk eit fag eg rett og slett elskar! Ikkje berre fordi det er enkelt, men fordi det er morro, og fordi eg kan uttrykke meg på mine måtar! Nemleg IT! Herleg herleg. Og med det skal eg fortsette skuleåret med eit smil, eg skal óg ende skuleåret med eit smil, om det er påklistra eller ei, so skal eg smile!

Kva kom du opp i, i eksamen?
Er du nøgd med det?Arctic Monkeys - Dancing Shoes

Eg har og danse meg igjøna dagen.
Det var fordi vi har hatt forestilling i kveld! Trur det blei bra, er iallefall slik eg har tolka det ut i frå kommentarane frå dei som såg på. "I rampelyset" varr det, nettopp fordi heile forestillinga vart ei oppsettning av forskjellige type show dance! Det vart dansa jazz, og det vart dansa pop (Grease-etterligninga). With all that jazz!

Med det seier eg god natt, og beina mine seier god natt! Dei kjenner at eg virkelig har dansa 4 timar i går, + nokre timar i dag, samt nokre timar der igjen på tysdagen. Ære være sko seier eg! Er ikkje berre berre å danse berrebeint.

bild
Bileter frå forestillinga har eg ikkje fått tak i. Slik vert det når eg sjølv ikkje kan ta kontroll, og deretter ta bileta sjølv. Men eg satsar på der var nokre ivrige foreldre av mine med-dansera som knipsa iherdig. Anyone?

signaturen

2 ord

Katarina

15.mai.2009 kl.01:54

Eg tok faktisk berre dei bileta vi tok i kveld og kopierte dei. Har ikkje behov for å ha dei andre, og såg heller ikkje gjøna dei.

Nina

16.mai.2009 kl.23:36

Fantastisk sang! Du hadde fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten