Skrubbsår = Sommer!

Eg har ein tendens til å late som om ingen er rundt meg når eg vandrar på vegar litt utafor siviliasjonen, dette resulterar i dans litt her og litt der. Eg lev rett og slett i min eigen verden. Men det som er ulempen er når det faktisk kjem ein bil forbi, og eg ikkje har fått det med meg, medan eg so fint balanserar på vegstøttene. Eg er plutseleg ikkje åleine, samtidig befinn eg meg plutseleg i veggrøfta med årets fyrste skikkelige skrubbsår. Det er endeleg sommar!

Dagen i måra er den store dagen for Norge! Eg er litt spent for korleis det blir, for eg har ikkje feira det likt noken av åra sidan eg gjekk på barneskulen. 17. Mai har vore feira i Bergen på kontoret til VG i Bergen, det har vore feira i varmare strøk som Gran Canaria, det har vore feira på landsbygda, og i år vil det bli feira i fagre Stryn. Kva eg skal gjere der er eg usikker på, men ein ting er sikkert eg skal ete masse god mat og IS!

polaroid

Det eg likar med dette biletet er at det er tatt klokka 11 om kvelden, og himmelen fortsatt er lyseblå uten skyer på!

Kva skal du på 17. Mai?
Har du feira 17. Mai i eit anna land?
Ser du på Eurovision Song Contest i kveld?


signaturen

4 ord

hjartesmil

17.mai.2009 kl.00:04

sv: eg brukar adobe flash, men ein kan bruka picasion.com om ein vil ha noko enkelt og på nett. :)

hjartesmil

17.mai.2009 kl.00:17

sv: med til dømes picasion lastar ein berre opp alle bileta ein vil ha på sida deira(men berre opp til ti, trur eg). og ingen reklame eller noko som helst. qlt.

fredrikke dorothea bolette

17.mai.2009 kl.14:47

hehe.kanskje det.jeg likte designet ditt./fredrikke

Vebjqrn

18.mai.2009 kl.16:07

Tusen takk! :-D Haha, ja!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten